Horizon 26H300

Dacă Horizon 32H320 este prea mare, atunci o alternativă poate fi Horizon 26H300, un televizor foarte ieftin fără prea multă tehnologie înăuntru. Este recomandat pentru camerele de dimensiuni mai mici (bucătărie), pentru camera copiilor și de ce nu e un televizor bun și pentru persoanele mai în vârstă care nu au treaba cu tehnologia și nu vor să se piardă printr-un meniu stufos cu foarte multe setări și opțiuni.

Așa că dacă ești în căutarea unui televizor mic și ieftin atunci Horizon 26H300 poate fi alegerea perfectă, asta dacă nu ai pretenții prea mari și vrei ceva mai performant. Atunci va trebui să scoți din buzunar încă 200-300RON pentru un TV cu o diagonală ca acestuia, însă care vine cu un design mai deosebit dar și cu mai multe funcții. În plus acesta are și o intrare tip HDMI, deci îl poți folosi cu ușurință și pe post de monitor.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și design la prima vedere nu poți spune că Horizon 26H300 este un televizor ieftin. Și asta pentru că acesta are un design reușit, și foarte atractiv. Este construit dintr-un plastic lucios de bună calitate – și aproape că nu vei face diferența între acesta și unul mai scump. Fiind un televizor care folosește tehnologia LCD acesta este ceva mai gros fată de un LED cu 3-4 centimetri. De asemenea este și cam greu, cântărește 8.8 kilograme, însă acest lucru nu cred că vă afectează în vreun fel.

Nu foarte important pentru mulți este sistemul audio cu care este echipat un televizor. Însă eu țin să vă scriu câteva cuvinte și despre acesta, chiar dacă nu sunt prea multe de spus. Horizon 26H300 vine echipat cu un sistem audio destul de slab, NICAM STEREO format din două difuzoare care au o putere de 2 x 6 wați. Nu se va auzi foarte tare însă nu cred că acesta este target-ul acestui TV. Dacă vreți ceva de calitate vă recomand să achiziționați și un sistem audio extern 5.1.

Ecranul este unul ce folosește tehnologia LCD – o tehnologie care mi se pare deja cam învechită – are un unghi de vizibilitate de 178 / 178 grade – asta înseamnă unghiul din care veți putea viziona. Diagonala acestuia măsoară 26 de inch –  aproximativ 66 de centimetri. Calitatea imaginii este HD, un timp de răspuns de numai 8 milisecunde, un contrast dinamic de 4000:1 și o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli. Ca și funcții speciale acesta vine cu Teletext 1000P, Sleep Timer și Control Parental.

Horizon 26H300 are tuner digital incorporat, însă tip DVB-T, cu acesta nu veți putea recepționa posturile TV în format digital decât cu ajutorul unui decodor sau mediabox. Are însă player multimedia incorporat, însă nu vă așteptați să fie unul foarte performant. Mi-ar fi plăcut să văd în locul acestui player multimedia un tuner digital deoarece nu cred că cine cumpără acest televizor îl cumpără pentru a viziona filme sau a asculta muzică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.