Horizon 32H300

Televizoarele LCD sau LED nu mai sunt demult un lux, astfel că în ziua de astăzi oricine își poate cumpăra un televizor LCD fără prea multe economii. Drept dovadă este și televizorul Horizon 32H300, un televizor recomandat pentru persoanele ce vor doar un simplu TV fără prea multe opțiuni și setări pe care oricum nu le vei folosi aproape niciodată. Este foarte ieftin și vine cu funcțiile de bază pe care ar trebui să le aibă orice televizor.

Garanția este de 24 de luni însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Nu vei găsi opțiuni de fițe gen 3D sau internet pe televizor, care oricum mi se par inutile, însă cum am scris și mai sus opțiunile de bază și de care ai cu adevărat nevoie se regăsesc. Cântărește 12.3 kilograme și datorită tehnologiei LCD nu cred că are un consum prea mare de energie, probabil 70 wați.

Horizon 32H300 cu imagine pe display

Horizon 32H300 din lateralHorizon 32H300 din fata

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ca și design Horizon 32H300 pt spune că arată foarte bine și că nu vei face diferența dintre un televiozr premium și acesta (la design). Are un design atractiv și modern și își va găsi cu ușurință locul pe perete sau în mobila dumneavoastră. Pe partea de audio acesta are două difuzoare stereo cu o putere totală de 2 x 6 wați. Cred că este de ajuns pentru a viziona un film în condiții bune însă nu este recomandat pentru muzică. Caracteristicile speciale precum NICAM STEREO sau Egalizator 5 benzi vor putea fi folosite pentru o auditie hi fi.

Ce nu am precizat în acest review este faptul că Horizon 32H300 are o diagonală ce măsoară 81 de centimetri. Este un televizor mare, calitatea imaginii este HD, adică o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Aspectul imaginii este 16:9 iar timpul de răspuns este doar de 8 milisecunde. Și aici se regăsesc câteva caracteristici speciale precum reducere digitală a zgomotului și scanare progresivă, pentru o calitate mai bună a imaginii.

Chiar dacă nu este unul foarte performant Horizon 32H300 are și player multimedia integrat. Asta înseamnă că veți putea reda muzică sau poze direct de stick sau hard disk-ul extern. Nu este unul de ultimă generație deci filmele nu cred că vor putea fi redate. Cu tunerul digital incorporat de tip DVB-T veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.