Horizon 32H320

Dacă te afli în situația în care ai nevoie de un televizor ieftin pentru camera copiilor sau pentru o cameră care nu va fi atât de frecventată atunci Horizon iți întinde o mână de ajutor cu cel mai nou model, și anume 32H320. Și nu pentru că vine cu foarte multe funcții sau opțiuni, nu, nu acesta este target-ul acestui TV, ci pentru că este un televizor simplu cu o diagonală destul de mare și că prețul acestuia este cred, în acest moment, poate cel mai mic din categoria de televizoare din care face parte.

Acum poate vă întrebați de ce Horizon 32H320 are un preț atât de mic când majoritatea televizoarelor cu diagonală sa au prețuri cu 20-30% mai mari. Nu, nu este un televizor ieftin și prost pe cum ați crede. Acesta este ieftin pentru că este un televizor produs în România iar în al doilea rând acest model este unul destul de rudimentar, cu câteva funcții și fără prea multe setări care să te facă să citești manualul. Mai jos am atașat și câteva imagini cu acesta, vă las să le vizionați iar apoi să continuăm acest review.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ce îmi place la acest televizor este faptul că, chiar dacă este unul ce face parte din categoria celor ieftine cei de la Horizon au reușit să îi creeze un aspect destul de reușit. În plus acesta este construit dintr-un plastic lucios de bună calitate. Cântărește numai 12.3 kilograme și are o grosime de maxim 10 centimetri – și asta pentru că folosește tehnologia LCD și nu LED. Are și port HDMI, deci poate fi folosit cu ușurință pe post de monitor pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastră.

Chiar dacă nu este important pentru multă lume este bine de știut și ce sistem audio se ascunde în spatele acestei carcase. Vă dați seama că fiind un TV ieftin nu poate fi vorba de unul foarte performant. Drept urmare, pentru a reduce costurile producătorul roman a decis ca acest model să aibă în echiparea sa un sistem audio NICAM STEREO format din două difuzoare cu o putere de 2 x 6 wați. Nu se va auzi prost, doar că nu se va auzi la fel de tare și de clar ca la un TV mai scump.

Dacă tot am evitat și nu am scris de la începutul acestui review, acum e timpul să vă dăm și câteva detalii tehnice despre ecranul acestuia. Este vorba despre un ecran cu o diagonală ce măsoară nici mai mult nici mai puțin de 32 de inch, adică cam 81 de centimetri. Display-ul folosit este unul tip LCD, cu o calitate a imaginii Full HD, adică o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli. Personal nu văd rostul unui ecran Full HD la un televizor ieftin mai ales că targetul acestui TV nu cred că sunt persoanele pasionate de tehnologie.

Cred că era mult mai bine dacă în locul ecranului Full HD puneau un tuner digital DVB-C cu care puteați recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox. Horizon 32H320 are player multimedia incorporat, însă nu cred că este unul foarte performant. Dacă veți putea reda fișiere precum mp3, avi sau jpeg eu zic că ar trebui să fiți mulțumiți.

One thought on “Horizon 32H320”

  1. Pingback: Televizor Horizon 26H300 review
  2. Trackback: Televizor Horizon 26H300 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.