Horizon 32HL320

Că tot vorbeam astăzi despre Samsung 32D400 și spuneam că este unul dintre cele mai ieftine televizoare din acest moment, ei bine uite că tot în oferta celor de la eMAG acum am dat peste televizorul Horizon 32HL320. Și acesta este unul dintre acele televizoare care au un raport preț/performanță foarte bun. E adevărat, firma face diferența, însă dacă nu cauți un televizor doar după firmă te invit să urmărești acest review până la sfârșit și vei vedea că își merită toți banii.

Cei de la Horizon vă oferă o garanție de 24 de luni, însă cum am mai spus-o și în alte articole aveți posibilitatea de a vă extinde perioada de garanție, bineînțeles contracost, dacă alegeți unul dintre pachetele Garanție Plus 1 An sau Garanție Plus 2 Ani. Așa că dacă intetionati să achiziționați acest televizor și va gândiți că îl veți ține pentru mai mult timp, un astfel de pachet va prinde foarte bine.

Horizon 32HL320 din lateralHorizon 32HL320 telecomandaHorizon 32HL320 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

La capitolul design Horizon 32HL320 este un televizor care pot spune că arată chiar foarte bine. Are niște forme foarte bine definite, iar carcasa pare să fie una de bună calitate, bineînțeles lucioasă. Telecomanda acestuia este una nici foarte mare dar nici foarte mică, este o telecomandă medie, destul de simplă și nu cu foarte multe butoane. Neavând foarte multe butoane, acesta poate fi televizorul perfect pentru persoanele mai în vârstă.

Dacă îți propui să dai o petrecere cu acest televizor, țin să te anunț că nu este potrivit pentru astfel de activități. Are două difuzoare însă acestea au o putere totală de 2×6 wați. Este perfect pentru o cameră normală de apartament, pentru un dormitor sau o cameră de zi însă cu siguranță nu va face față într-o încăpere cu mai multe persoane. Are și egalizator pe 5 benzi, care vă va permite să faceți anumite setări pentru o calitate mai bună a sunetului.

Ce trebuie menționat este faptul că ecranul are o diagonală ce măsoară 81 centimetri. De remarcat că este un ecran Full HD, înseamnă că rezoluția maximă pe care o poate afișa este de  1920 x 1080 pixeli deci calitatea imaginii va fi net superioară față de un display HD (depinde foarte mult și de calitatea filmului). Tehnologia folosită de acest televizor este LED, iarăși un plus pentru acesta deoarece consumul de energie va fi foarte mic în comparație cu televizoarele LCD.

Printre funcțiile care trebuiesc precizate în acest review și care le deține Horizon 32HL320 ar fi și tunerul digital incorporat tip DVB-T. Cu acesta puteți recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor (numai dacă sunteți în reteaua RCS/RDS). Are și player multimedia integrat cu care puteți reda fișiere în format foto, video sau audio direct de pe stick usb sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.