Horizon 42H320

Dacă aveți nevoie de un televizor mare, ieftin și fără prea mult funcții și opțiuni, atunci Horizon 42H320 poate fi o alegere perfectă. La prețul cu care achiziționați un televizor de 81 de centimetri, ce e drept ceva mai dotat, horizon vă oferă un televizor cu o diagonală de peste 1 metru. Nu veți găsi funcții de ultimă oră, precum 3D sau internet însă pentru funcția obișnuită de TV acesta va fi un televizor perfect.

Este recomandat celor care îl vor mai mult pentru un restaurant, pentru un pub, pentru locuri mari care nu au nevoie decât de o imagine. Având și port HDMI acesta poate fi o soluție bună și pentru cei ce vor ceva mare pentru PlayStation sau pentru calculatorul sau laptop. Garanția oferită de producător pentru acest model este de 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni.

Horizon 42H320 din lateralHorizon 42H320 telecomandaHorizon 42H320 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect Horizon 42H320 este un televizor care arată foarte bine și dacă nu ai ști ce ascunde sub carcasă ai paria că este un televizor premium. Calitatea materialelor este una bună (pentru prețul cu care acesta se vinde) iar design-ul este unul simplu, elegant și atractiv care cu siguranță se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastre. De fapt, acesta are același design ca și toate televizoarele Horizon din seria H320.

Sunetul este asigurat de două difuzoare, cu o putere totală de 2 x 8 wați. Nu sunt prea multe lucruri de spus despre acestea, doar că sunt destul de eficiente și se vor auzi clar chiar și atunci când veți avea volumul aproape de maxim, nu spun la maxim pentru că atunci este posibil să distorsioneze puțin. Însă dacă vrei ceva cu care să asculți muzică și să ai un sunet perfect iți recomand să iți achiziționezi și un sistem audio 5.1.

La capitolul video Horizon 42H320 este dotat cu un ecran cu o diagonală ce măsoară 42 de inch, adică cam 107 centimetri. Acesta este un display LCD, deci este ceva mai gros fată de un LED însă acest lucru nu cred că este foarte important în achiziționarea unui TV. Un lucru foarte bun este faptul că are o calitate a imaginii Full HD cu o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli cu un aspect de 16:9 al imaginii.

Fiind un televizor ieftin, Horizon 42H320 se bazează pe cumpărătorii ce nu au nevoie decât de o diagonală foarte mare și cam atât. Pentru că acesta nu vine decât cu tuner digital tip DVB-T, ceea ce înseamnă că nu veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD decât cu ajutorul unui mediabox sau tuner extern. E bine totuși că are player multimedia incorporat, cu care veți putea reda aproape orice fișier multimedia direct de pe stick-ul USB sau hard disk-ul extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.