Hotpoint BMBM1822V

Un aparat electrocasnic care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie, este combină frigorifică Hotpoint BMBM1822V. Este o combină frigorifică recomandată în special familiilor cu peste 2-3 membri și asta datorită volumului foarte mare atât la congelator cat și la frigider. Însă ce îmi place mie la acesta aparat este funcția control igiena care pentru a vă proteja mai bine alimentele,  interiorul acestuia este acoperit cu o folie permanentă specială care previne formarea de mucegai și bacterii.

Aceasta poate fi o alternativă pentru Hotpoint MTM 0811 F/HA, însă o alternativă mai scumpă, pentru cei ce au nevoie de un frigider mai mare și cu mai multe funcții de la același producător. Probabil singurul dezavantaj al acestui aparat este faptul că nu are sistem NO FROST, însă cu siguranță se compensează cu alte funcții utile. După cum bine știți producătorul oferă pentru acest aparat o garanție de 24 de luni dar dacă doriți o puteți extinde contracost cu încă 12 sau 24 de luni.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul aspect Hotpoint BMBM1822V este un aparat care pot spune că arată foarte bine. Culoarea acestuia este modernă și dă impresia de calitate premium. Materialele din care acesta este construit sunt de bună calitate, cu un finisaj plăcut. Acesta are două uși reversibile, cu un mâner incorporat și o deschidere standard la dreapta. Dimensiunile acestuia sunt înălțimea de 188.0 centimetri, lățimea de 59.5 centimetri iar adâncimea este de 71.0 centimetri.

Volumul net total este de 334 de litri dintre care 229 de litri sunt ai frigiderului iar restul de 105 litri la congelator. Clasa de eficiență energetică din care acesta face parte este A+ (adică este un frigider destul de econom) are un consum energetic de 298 kWh pe an. Nu are dispenser de apă sau de gheată, însă nici nu cred că era cazul să ne gândim la așa ceva, având în vedere prețul acestuia.

Frigiderul este compartimentat cu 3 rafturi din sticlă securizată – adică o sticlă mult mai rezistentă fată de cea obișnuită. Acesta are compartiment pentru fructe și legume dar și filtru antibacterian. De asemena, congelatorul are 3 compartimente iar capacitatea de congelare este de numai 2 kilograme în 24 de ore. Pe ușă veți găsi câteva rafturi foarte utile, printre care și unul pentru ouă și un raft pentru sticle – este cel mai bun sistem pentru păstrarea în condiții de siguranță a sticlelor. La capitolul autonomie Hotpoint BMBM1822V vă poate asigura până la 19 ore de funcționare fără curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.