Hotpoint EBD20223F

Combina frigorifică Hotpoint EBD20223F face parte din noua serie de aparate cu funcția de control igienă. Pentru a vă proteja mai bine alimentele, noile frigidere Hotpoint au interiorul acoperit cu o folie permanentă specială care previne formarea de mucegai și bacterii. De acum, cu Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a păstra și proteja cumpărăturile dumneavoastra va fi frigiderul.

Cu un preț excelent (mai ales dacă prindeți oferta de astăzi a celor de la eMAG) Hotpoint EBD20223F vă oferă o sumedenie de funcții și opțiuni care iți vor ușura viața și nu vei mai fi nevoit să pierzi timpul dezghețând frigiderul. În acest caz garanția oferită de producător este standard, adică 24 de luni, dar contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Este bine să optați pentru această extragarantie în cazul în care doriți să îl păstrați mai mult de 4-5 ani.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Pe lângă cele precizate anterior, această combină frigorifică pe lângă faptul că are un design foarte modern ce vă încântă privirea este și încăpătoare, având 4 rafturi unde veți putea depozita alimentele, compartiment pentru legume și fructe și sistem de dezghețare automat, asta în ceea ce privește frigiderul. Congelatorul vine cu sistem No Frost de dezghețare și cu o capacitate de congelare de până la 7 kg.

Veți fi plăcut impresionați când veți afla că acest Hotpoint EBD20223F are printre funcțiile sale și una pentru vacanță-Holiday, ceea ce înseamnă că îl puteți lăsa pornit pe perioade de absență îndelungată, acesta continuând să funcționeze normal, păstrând alimentele congelate la aceeași temperatură la care le-ați lăsat atunci când ați plecat.

O altă funcție care vă va lua prin surprindere este Ice Party, care vă vine în ajutor atunci când organizați o petrecere și doriți să aveți mereu la îndemână o sticlă gata de toast. Imediat ce selectați această funcție, temperatura scade doar pentru timpul ce este necesar răcirii respectivei sticle, dându-vă posibilitatea de a servi într-un mod elegant într-o frapieră unde o veți putea păstra la rece pe durată întregii petreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.