Hotpoint ECOSF129

Tot din gama de electrocasnice a celor de la Hotpoint, astăzi vom vorbi despre o mașină de spălat rufe, mai exact despre Hotpoint ECOSF129. Această mașină de spălat face parte din gama ECO gama în care se identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Conform producătorului, mașinile de spălat Ecotech sunt o garanție a standardelor ridicate de eficiență, niveluri mai scăzute de consum și performanță excelentă.

Acest model este unul care vine cu foarte multe funcții, și este una dintre cele mai silențioase mașini de spălat, și asta datorită motorului trifazat care este conceput cu un sistem de suspensie care va absoarbe chiar și cele mai puternice vibrații pentru a asigura o silențiozitate desăvârșită, chiar și în timpul centrifugării. Ca și la majoritatea electrocasnicelor și aceasta are o perioadă a garanției de 24 de luni, însă după cum bine știți aceasta poate fi extinsă contracost.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Încărcare acesteia este una frontală, ca la majoritatea mașinilor de spălat rufe, iar acest model este unul slim – adică mai subțire fată de restul mașinilor obișnuite. Fiind un model slim aceasta încape fără probleme în baie sau în spațiile de dimensiuni reduse – are o lățime de numai 59.5 centimetri. Capacitatea de încărcare a acesteia este de numai 5 kilograme iar clasa de eficiență energetică din care face parte este A+.

Panoul de comandă este digital iar afișajul acestuia este unul tip LED. Funcțiile principale sunt Program Woolmark Platinum (program lână), Super Wash , Control al ciclului de centrifugare, Reglare automată a consumurilor, Delay Timer, Opțiune Călcare ușoară , Opțiune Extra clătire, Program de spălare cămăși, Special Mix ’15, Ciclul Goodnight și Special Baby.

Ciclul Baby oferă certitudinea unui rezultat perfect chiar și la numai 40°C și garantează o igienă absolută a hainelor bebelușilor și o îngrijire absolută a pielii și țesăturilor. Acest ciclu folosește mai multă apă pentru a dilua perfect detergenții, optimiza efectul aditivilor de igienizare și clăti foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre.

Ca și funcții speciale Hotpoint ECOSF129 vine cu control al ciclului de centrifugare, sistem de reglare a consumului, sistem de siguranță împotrivă copiilor (foarte util pentru cei care au copii mici și nu vor să umble la mașina de spălat), protecție împotriva inundațiilor dar și programare întârziată. După cum se poate observa și în imaginea de mai sus aceasta este complet albă, iar materialul din care este făcută cuva este poliplex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.