Hotpoint FH 53 IX

Dacă am vorbit astăzi mai toată ziua despre electrocasnice, continuăm prin a prezenta un cuptor incorporabil din inox. În ultima vreme lumea a început să înțeleagă mai bine care este treaba cu aceste electrocasnice incorporabile și să cocheteze din ce în ce mai mult cu ideea de a renunța la vechile aparate în schimbul acestora noi. Și nu este de mirare acest lucru, având în vedere faptul că veți câștiga mai mult spațiu în bucătărie, dădu-i acesteia un alt aspect.

Hotpoint FH 53 IX este un cuptor incorporabil electric ce a obținut nota 10 la testarea eficienței energetice, tocmai de aceea face parte și din clasa A. Controlul acestui cuptor se face electronic prin afișaj LCD și are un număr de 5 funcții. În străinătate, cam toate familiile au în bucătărie electrocasnice incorporabile, lucru ce s-a transmit și la noi, dar cu zeci de ani întârziere. Pe lângă spațiul câștigat, acestea oferă un design plăcut bucătăriei prin rafinamentul și finețea cu care sunt concepute.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Funcțiile ce le veți găsi la cupotrul Hotpoint FH 53 IX sunt: încălzire superioară, grill cu suparafață mare, încălzire inferioară, treaptă pentru pizza și multi coacere. Treapta pentru pizza vă oferă posibilitatea de a savura cea mai bună pizza, având un program special asemănător cu acele cuptoare în care este preparată la restaurant. Nu va mai trebui să ieșiți în oraș pentru a savura o pizza, deoarece odată cu achiziționarea unui astfel de cuptor o puteți face chiar acasă.

Pregătiți-vă pentru a savura cele mai delicioase gustări preparate chiar la dumneavoastră în bucătărie. Întreaga familie se va putea bucura de preparatele proaspăt rumenite pe grill și cu plăcintă gata caldă scoasă din cuptor. Ca și accesorii primite la cumpărarea acestui cuptor veți primi 2 tăvi pentru coacere și un grătar combi ce poate fi utilizat pentru forme de cozonaci, fripturi, grătare și alimente congelate. O altă funcție pe care Hotpoint FH 53 IX o are este aceea că, grătarul este ventilat. Sper să fie util acest review pentru dumneavoastră în cazul în care sunteți în căutarea unui astfel de cuptor si să vă spuneți pararea după ce-l veți folosi pentru ca oamenii să aibă și o altă părere în ceea ce privește cuptorul incorporabil Hotpoint FH 53 IX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.