Hotpoint Luce PK640RGH

O plită foarte frumoasă, numai bună de a fi folosită pentru a prepara cele mai delicioase mâncăruri este și Hotpoint Luce PK640RGH, o plită pe gaz, deloc pretențioasă în ceea ce privește curățarea, deoarece culoarea sa ionox este mult mai ușor de întreținut în comparație cu una neagră. De ce să renunțați la vechiul aragaz în schimbul unei plite? Păi, avantajele sunt destule, însă vă voi enumera câteva dintre ele, cum ar fi: ocupă mai puțin spațiu, vine dotată cu tehnologii moderne, aspectul ei schimbă foarte mult esteticul bucătăriei dumneavoastră și nu în ultimul rând este prevăzută cu sisteme de siguranță.

Acest model vine cu 4 arzătoare, ce pot fi controlate cu ajutorul panoului de comandă poziționat frontal, existând câte un buton pentru fiecare dintre cele 4 arzătoare. Vezi găsi aici un arzător Wok cu o putere de 3,6 kW, 2 mari cu putere de 2,6 kW și încă unul mic, ce are o putere de 1 KW. Arzătorul Wok pentru cei ce nu știu este un arzător pe gaz triplu, ce încălzește vasul mai repede, astfel încât dumneavoastră să puteți pregăti mai repede mâncarea. Legumele vor fi preparate perfect și vor reține mai multe vitamine, minerale și alți nutrienti care se pierd atunci când gătiți convențional.

Hotpoint Luce PK640RGH din fata

 

 

 

 

 

Vezi ce pret are, dar si alte imagini aici …

Grătarul are și el un rol foarte important atunci când doriți să alegeți o plită, deoarece trebuie să fie rezistent, pentru a putea susține oalele în timp ce acestea sunt pe foc. Un grătar cum este cel de fontă pe care îl veți regăsi la această plită, nu vă va cauza probleme, iar aici mă refer că nu va ceda, chiar de veți avea și 4 vase încărcate în același timp pe foc.

Aprinderea electrică vă facilitează munca, scutindu-va în acest mod de chibrituri și aprinzătoare electrice nefolositoare, ce stau aruncate prin bucătărie. Veți găsi aici și sistem de siguranță pentru gaz, ce are rolul de a stopa alimentarea cu gaz în momentul în care flacara a fost stinsă. Valva de siguranță se va închide, eliminând riscul ca gazul să se răspândească în încăpere.

Ca să nu omitem nici dimensiunile acestei plite incorporabile Hotpoint Luce PK640RGH, menționez că acestea sunt 4.39 x 65 x 51 centimetri. Mie personal îmi place această plită și o recomand cu încredere, deoarece nu i-am găsit până acum defecte, ceea ce mă face să cred că este o plită foarte bună, alcătuită din materiale de foarte bună calitate. Multă lume începe să-și schimbe tradiționalul aragaz cu o astfel de plită, iar eu consider că modelul ales de mine în acest review poate fi o soluție pentru cei ce doresc să facă pasul acesta, fiind destul de accesibilă ca și preț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.