Hotpoint Luce PK640X

Că tot ne-am axat în această perioadă pe electrocasnice, continuăm să vorbim tot despre ele, însă de această dată, despre o plita incorporabilă pe gaz. Îmi place să văd că lumea este deschisă spre aceste electrocasnice moderne, incorporabile, care pe lângă faptul că ocupă mai puțin spațiu în bucătărie, îi dau acesteia și un aspect mai plăcut și mai modern.

Fie că v-ați mutat într-o casă nouă sau doar v-ați hotărât să o reamenajați pe actuala, plita Hotpoint Luce PK640X este binevenita pentru a face fată cerințelor dumneavoastră. Aceasta este o plită cu un design simplu, culoarea acesteia fiind inox. Consider că o astfel de plită poate fi încadrată cu ușurință în orice bucătărie, indiferent de mobilierul pe care îl aveți, deoarece atât culoarea cat și simplitatea ce o caracterizează vă permit să faceți acest lucru fără nici o problemă.

Hotpoint Luce PK640X

 

 

 

 

 

Vezi pretul si alte imagini cu aceasta plita!

O plită cu 4 arzătoare cum este cea despre care vorbim în acest review, poate fi achiziționată de o familie ce are până la 5 membri. Veți avea suficient spațiu să gătiți destule feluri de mâncare într-un timp relativ scurt. Aceasta are și un grătar din otel, foarte rezistent, ce vă oferă siguranță, deoarece indiferent de cat de grele vor fi oalele puse pe foc, ea nu va ceda, ferindu-vă de adevărate catastrofe în bucătărie.

Panoul de comandă este poziționat frontal, având câte un buton pentru fiecare arzător. Veți găsi aici 2 arzătoare normale cu o putere de 1,65 kW, unul mare de 3 kW și încă unul mic, ce are o putere de 1 kW. Pe lângă toate cele menționate mai sus, plita incorporabilă Hotpoint Luce PK640X mai are în dotare și aprindere electrică, foarte utilă din punctul meu de vedere, deoarece vă scapă de chibrituri și alte aprinzătoare electrice.

Vă recomand această plită, deoarece prețul este foarte accesibil, materialele din care aceasta este confecționată sunt de cea mai bună calitate, iar rezultatele pe măsură nu vor întârzia să apară. Pentru cei ce doresc să cunoască și acest detaliu legat de garanție, vă pot spune că aceasta beneficiaza de garantie timp de 24 de luni, putând fi prelungită în cazul în care doriți cu încă un un an sau doi, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.