Hotpoint MTM 0811 F/HA

Dacă ai nevoie de un frigider bun la un preț și mai bun atunci Hotpoint MTM 0811 F/HA poate fi alegerea perfectă. Acest frigider este unul dotat cu ultimele tehnologii în materie de răcire plus că are și un volum de 284 litri, care vă va permite să puteți stoca foarte multe alimente. Însă pentru a vă proteja mai bine alimentele, noile frigidere Hotpoint au interiorul acoperit cu o folie permanentă specială care previne formarea de mucegai și bacterii.

Design-ul acestui frigider este unul destul de clasic, vine pe alb cu două uși reversibile cu deschidere standard pe partea dreaptă, cu iluminare interioară și termostat reglabil. Garanția oferită de producător este de 24 de luni însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau maxim 24 de luni. Acest lucru este recomandat celor care vor să păstreze acest frigider mai mult de 4-5 ani și vor să aibă o garanție în caz că se întâmplă ceva.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

De ajuns cu introducerea este timpul să trecem în revistă și caracteristicile cu care Hotpoint MTM 0811 F/HA vine echipat. Am uitat să precizez că acest frigider este unul cu două uși, cu sistem de răcire no frost (nu trebuie dezghețat) atât la frigider cat și la congelator. Volumul total al acestuia este de 374 de litri din care frigiderul are un volum de 284 de litri iar congelatorul de 58 de litri.

Acesta face parte din clasa de eficiență energetică A cu un consum energetic de 365 kwh/an. Frigiderul are 3 rafturi de sticlă printre care un compartiment pentru legume și fructe și unul pentru unt sau brânzeturi. Pe ușa acestuia găsim 3 rafturi pe care puteți depozita sticle sau ouă. Congelatorul se află deasupra spațiului pentru frigider, acesta are un singur compartiment cu o capacitate de congelare de 5 kilograme în 24 de ore.

La capitolul funcții și siguranță Hotpoint MTM 0811 F/HA vine dotat cu un filtru antibacterian. Zgomotul produs de acesta este de numai 45 decibeli, deci se poate spune că este un frigider silențios. Are un singur compresor care în caz că veți rămâne fără curent vă poate asigura o autonomie de până la maxim 11 ore. Ca și accesorii acesta vine doar cu o tava pentru gheată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.