Hotpoint PH 640MST IX

Că tot am vorbit astăzi despre plite incorporabile, continuăm cu ele, mai exact Hotpoint PH 640MST IX. O plită foarte solidă, rezistentă, confecționată din inox. Aceasta funcționează pe gaz și are un număr de 4 arzătoare. Cele 4 arzătoare sunt suficiente, chiar și în cazul în care gătiți zilnic și mai multe feluri în același timp.

Cum alegem plita incorporabilă care să fie perfectă pentru nevoile noastre? În primul rând trebuie să scăpați de aragazul vechi și voluminos pe care l-ați avut până acum și să vă orientați spre o plită pe gaz. Aceasta oferă siguranță gătitului pe gaz, ocupă foarte puțin spațiu și este dotată cu sisteme de protecție sigure. Numărul de arzătoare este foarte important, deoarece cu 2 arzătoare nu veți putea să faceți fată în cazul în care dumneavoastră obișnuiți să pregătiți 3, 4 feluri de mâncare concomitent. Cea prezentată în acest review este cu 4 arzătoare, tocmai din acest motiv, pentru a putea să gătiți într-un timp scurt mâncarea preferată de dumneavoastră și de întreaga familie.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Poziționarea arzătoarelor pe suprafața plitei reprezintă iarăși un aspect important. V-am adus în vedere o plită ce vă oferă posibilitatea de a utiliza mai multe vase în același timp, având toate loc pe aceeași plită. Alte model pot fi atractive, însă construcția lor este de așa natură încât să nu aibă loc mai multe oale pe foc, înghesuindu-le sau așteptând până termină una pentru a putea să o puneți pe celalata.

Grătarul de susținere a vaselor deasupra arzătorului este un punct ce nu trebuie omis. Există modele cu grătar clasic, asemănător cu cel al aragazului obișnuit. Unele plite conțin grătare individuale pentru fiecare arzător în parte. În cazul în care vă hotărâți asupra aceastei alegeri, este bine să verificați dacă vasele de gătit pot fi susținute pe acest grătar și dacă ele rămân în echilibru. În cazul de fată vorbim despre un grătar confecționat din otel, deci nu se pune problema ca acesta să nu fie rezistent sau să nu poată susține o grautate mare. Special a fost creat din acest material rezistent, pentru ca dumneavoastră să aveți siguranța că indiferent de greutatea vaselor puse pe foc, grătarul plitei nu va ceda, provocând în acest fel neplăceri.

Dispozitivul de siguranță pentru gaz prevede stoparea alimentarii cu gaz în momentul în care flacara a fost stinsă. Valva de siguranță se închide, eliminând riscul ca gazul să se răspândească în încăpere. Iarăși găsesc aici o metodă foarte sigură de a folosi această plită. Nu va plana niciodată asupra casei dumneavoastră pericolul unei explozii, nici atunci când lăsați plita deschisă, iar gazul este întrerupt. Sistemul de siguranță a fost conceput pentru a vă oferi protecție, atât dumneavoastră cat și casei în care locuiți.

Apinderea electrică vă scutește de chibrituri și aprinzătoare electrice. Pe panoul de control veți găsi câte un buton alocat fiecărui arzător, cu ajutorul căreia puteți porni, regla și opri flacara. Hotpoint PH 640MST IX vine și cu arzător cu tripla coroana, numit și arzătorul rapid, ce oferă de trei ori puterea unui arzător obișnuit. Acesta este alimentat cu mai mult gaz, realizând o flacara mai puternică, recomandată pentru încălzire rapidă. Datorită concepției inovatoare, acest arzător asigură o distribuire optimă a căldurii sub vasul de gătit. Pe lângă acesta, veți găsi 1 arzător normal, 1 mic și încă 1 mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.