Hotpoint WMD 722B

Hotpoint WMD 722B este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, destul de nouă, foarte frumoasă și cu o capacitate de spălare destul de mare, 7 kg. După cum bine știți, viteza de centrifugare este foarte importantă la o mașină de spălat rufe, deoarce cu cat este mai mare, cu atât rufele dumneavoastră vor ieși mai bine uscate. Aceast model are o viteză de centrifugare de până la 1200 de rotații pe minut.

Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Mașinile de spălat Ecotech sunt o garanție a standardelor ridicate de eficiență, niveluri mai scăzute de consum și performanță excelentă. Consumul de energie electrică este un factor important când vă gândiți să alegeți o astfel de mașină. Clasa de eficiență energetică este A++, deci consumul nu va fi o problemă, facturile fiind reduse considerabil.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Printre programele acesteia, menționez: program extra-clătire, program rapid de 30 minute, bumbac, ușor de călcat, spălare lână, sintetice, îndepărtare pete, lenjerie rufe albe și programare întârziată. Cu siguranță veți găsi întrebuințare fiecărui program, deoarece acestea sunt foarte ușor de folosit, iar afișajul LCD vă vine în ajutor atunci când veți dori să vedeți ce program ați selectat. Programul rapid de 30 de minute poate fi folosit pentru hainele ce nu sunt pătate, ci doar ușor murdare, fiind spălate rapid, gata pentru o nouă purtare.

Sistemul de programare întârziată vă dă posibilitatea de a spăla chiar și atunci când nu sunteți acasă. Această mașină de spălat se adaptează în funcțiile de necesitățile dumneavoastră și nu invers. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă sortați hainele murdare, să le băgați în mașină, selectați programul corespunzător, puneți detergentul și balsamul de rufe, iar ea va porni la ora aleasă de dumneavoastră.Un alt sistem inteligent este cel de reglare al consumului de apă. Un senzor al acesteia în funcție de cantitate de rufe pe care doriți să o spălați, va regla consumul de apă automat, economisind în acest fel și energie electrică, dar și apă.

Woolmark Platinum Care este certificarea maximă emisă de ‘The Woolmark Company’ pentru mărcile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât mașinile lor de spălat pot spăla și hainele care au eticheta ‘numai spălare manuală’. Un rezultat obținut datorită unui sistem de spălare unic și brevetat care nu freacă fibrele și menține astfel moliciunea lor, chiar și după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Mașinile de spălat Super Silent au un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar și cele mai puternice vibrații pentru a asigura o silențiozitate desăvârșită, chiar și în timpul centrifugării. Gata cu mașinile de spălat rufe gălăgioase ce se auzeau în toată casa! Hotpoint WMD 722B întrunește toate calitățile pentru ca dumneavoastră să fiți complet mulțumiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.