Hotpoint WMD 942K

Vreau să vă prezint astăzi o mașină de spălat ceva mai îndrăzneață fată de cele cu care v-ați obișnuit, designul acesteia ieșind total din tiparul clasic, la fel și culoarea sa care este neagră. Hotpoint WMD 942K este o mașină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce poate fi încărcată cu până la 8 kg și cu o viteză de centrifugare de 1400 rotații pe minut. Foarte ok până aici, după cum v-ați dat probabil seama, această mașină este binevenita într-o familie destul de numeroasă, reușind să stoarcă hainele atât de bine cu ajutorul vitezei de cetrifugare, încât acestea vor fi aproape uscate.

Nu știu ce fel de mașini ați folosit dumneavoastră până acum, însă modelul prezentat în acest review face toți banii. Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Mașinile de spălat Ecotech sunt o garanție a standardelor ridicate de eficiență, niveluri mai scăzute de consum și performanță excelentă. Gata cu grijile, puteți spăla liniștiți, fără a vă pune problema costurilor ridicate la energie electrică.

Hotpoint WMD 942K

Vezi pretul si alte imagini

Woolmark Platinum Care este certificarea maximă emisă de ‘The Woolmark Company’ pentru mărcile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât mașinile lor de spălat pot spăla și hainele care au eticheta „numai spălare manuală”. Un rezultat obținut datorită unui sistem de spălare unic și brevetat care nu freacă fibrele și menține astfel moliciunea lor, chiar și după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Cu siguranță sunteți curioși și de programele oferite de această mașină, tocmai de aceea menționez: program rapid de 30 minute, extra-clătire, sintetice, bumbac, ușor de călcat, spălare lână, consum redus de energie, delicate, program lenjerie și rufe albe și nu în ultimul rând programare întârziată. Programul de 30 de minute poate fi folosit pentru a spăla rufele ce nu sunt pătate, ci doar ușor mordare, în cel mai scurt timp, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura rapid de ele. Programul pentru lenjerie și rufele albe este special conceput pentru a avea grijă și igieniza în același timp lenjeria dumneavoastră, precum și rufele albe.

Programarea întârziată este o funcție ce o veți găsi la mai toate mașinile de spălat moderne. Rolul programării întârziate este acela de a vă da posibilitatea de a spăla, chiar și când nu sunteți acasă. Sortați hainele murdare, le băgați în mașină, adăugați balsamul și detergentul de rufe, apoi o programați pentru a porni la ora la care doriți. Mașina se va adapta în funcție de programul dumneavoastră, și nu dumneavoastră după programul ei.

Mașinile de spălat Super Silent au un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar și cele mai puternice vibrații pentru a asigura o silențiozitate desăvârșită, chiar și în timpul centrifugării. Sistemul de protecție împotriva inundațiilor are grija să vă ferească de incidentele neplăcute, ce pot duce la adevărate catastrofe. Acest sistem are un senzor ce oprește imediat alimentarea cu apă, avacuand-o în același timp, atunci când aceasta este în cantitate mai mare decât ar trebuie să fie.

Veți regăsi la mașina de spălat rufe Hotpoint WMD 942K și un sistem de protecție pentru copii, pentru ca micuții dumneavoastră să nu-și poată bagă mânuțele, dereglând în acest mod setările făcute de dumneavoastră. Dacă vă hotărâți să achiziționați această mașină, trebuie să știți că veți primi garanție pentru 2 ani, putând ulterior să o prelungiți cu încă 12 sau 24 de luni, contracost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.