Hotpoint WMF 702

Vă prezint astăzi o altă mașină de spălat rufe cu încărcare frontală ce beneficiază de simbolul Ecotech. Dacă nu știți ce reprezintă acest simbol, vă spun că aici se încadrează aparatele electrocasnice care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Mașinile de spălat Ecotech sunt o garanție a standardelor ridicate de eficiență, niveluri mai scăzute de consum și performantă excelentă. Consumul redus de energie electrică este un plus al acestei mașini Hotpoint WMF 702, care face parte din clasa A++.

Aceasta are o capacitate foarte mare de spălare, 7 kg și 1000 de rotații pe minut ca și viteză de centrifugare. Veți putea spăla în acest mod o cantitate mare de rufe murdare, dar și mai puține în cazul în care nu aveți suficient de multe pentru a încărca mașina. Sistemul de reglare al consumului de apă și energie electrică va fi un beneficiu pentru dumneavoastră, deoarece veți fi plăcut impresionați să aflați că facturile vor fi de acum înainte mult mai mici.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Mașina de spălat este concepută după tiparul clasic, este de culoarea albă și vine în doatre cu programe precum: program rapid de 30 minute, sintetice, bumbac, ușor de călcat, spălare lână, delicate și Baby. Chiar și atunci când bluza dumneavoastră preferată stă aruncată în coșul cu rufe murdare, nu trebuie să vă ingijorati. Cu programul rapid de 30 de minute o veți putea spăla fără nici o problemă. Acest program este indicat rufelor ce nu sunt pătate, ci doar ușor murdare.

Programul special pentru bebeluși vă oferă cele mai bune rezultate, chiar și la spălare de 40 de grade, garantând igiena absolută a hainelor. Acest ciclu utilizează mai multă apă pentru a dilua detergentul într-un mod mai bun, optimizând efectul aditivilor de igienizare și clătind foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre. Îmbrăcămintea copiilor mici trebuie să fie foarte bine spălată și igienizată, deoarece pielea acestora este mult mai sensibilă în comparație cu a oamenilor maturi. Din acest motiv a fost conceput acest program special, pentru ca bebelușii dumneavoastră să fie mereu feriți de evenimentele neplăcute ce pot fi provocate de spălatul necorespunzător al hainelor.

Îmbrăcămintea ce necesită spălare manuală poate fi spălată acum și cu această mașină Hotpoint WMF 702, deoarece Woolmark Platinum Care este certificarea maximă emisă de ‘The Woolmark Company’ pentru mărcile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât mașinile lor de spălat pot spală și hainele care au eticheta ‘numai spălare manuală’. Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru absolut nimic, mașina dumneavoastră inteligentă rezolvă tot. Rufele cele mai delicate, chiar și cele ce necesitau înainte spălare manuală, pot fi de azi înainte spălate cu nouă tehnologie.

Să nu uităm și de programarea întârziată ce vă dă posibilitatea de a adapta mașina de spălat rufe după propriul dumneavoastră program. Puteți programa mașina, băgați hainele murdare, îi puneți detergentul și balsamul de rufe, iar aceasta va porni la ora stabilită de dumneavoastră, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.