Hotpoint WMG 641

O mașină de spălat rufe deosebită și destul de încăpătoare este și Hotpoint WMG 641. Având în vedere că piața din ziua de astăzi este plină de electrocasnice care mai de care mai sofisticate, vin în ajutorul dumneavoastră cu acest review, legat de mașina de spălat mai sus menționată. Albă, cu design clasic, aceasta vine cu o mulțime de funcții și cu tehnologii noi, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de tot ce este mai bun.

Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Mașinile de spălat Ecotech sunt o garanție a standardelor ridicate de eficiență, niveluri mai scăzute de consum și performanță excelentă. Nu trebuie să vă faceți nici o grijă în privința consumului de energie, deoarece mașina aceasta se încadrează în clasa energetică A+, ceea ce înseamnă facturi mai mici pentru dumneavoastră.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Probabil știți și dumneavoastră că viteza de centrifugare este foarte imprtanta atunci când doriți să vă alegeți o mașină de spălat rufe. Dacă sunteți o persoană destul de ocupată, ce nu dispune de foarte mult timp, mai ales pentru treburile casnice, vă spun că această mașină este ceea ce aveți nevoie. Cu cele 1400 de rotații pe minut, ea pe lângă faptul că va scoate rufele impecabile, acestea vor și și foarte bine stoarse, aproape uscate, de unde puteți deduce că timpul alocat uscării acestora va fi unul scurt.

O tehnologie de ultimă generație este și Woolmark Platinum, o certificare emisă de „The Woolmark Company” pentru mărcile care ating standarde atât de ridicate de calitate încât mașinile de spălat pot spăla și hainele care au eticheta „numai spălare manuală”. Un rezultat obținut datorită unui sistem de spălare unic și brevetat care nu freacă fibrele și menține astfel moliciunea lor, chiar și după mai mult de 20 de cicluri de spălare.

Dacă sunteți curioși și de programele pe care le veți întâlni, vă menționez câteva dintre ele: program rapid de 30 de minute, extra-clătire, sintetice, bumbac, ușor de călcat, spălare lână, delicate și Baby. Ciclul Baby oferă certitudinea unui rezultat perfect chiar și la numai 40°C și garantează o igienă absolută a hainelor bebelușilor și o îngrijire absolută a pielii și țesăturilor. Acest ciclu folosește mai multă apă pentru a dilua perfect detergenții, optimiza efectul aditivilor de igienizare și clăti foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre.

Funcția pentru programare întârziată vă dă posibilitatea de a spăla exact atunci când aveți timp, mașina de spălat adaptându-se programului dumneavoastră și nu invers. Tot ce trebuie să faceți este să băgați rufele murdare în mașină, să-i adăugați balsamul de rufe și detergentul, iar aceasta va porni la ora stabilită de dumneavoastră, chiar și atunci când nu sunteți acasă.

Mașina Hotpoint WMG 641 are cuvă din propilex, sistem de protecție împotriva inundațiilor, sistem de reglare a consumului și un sistem special de siguranță împotrivă copiilor. Pentru a vă permite să controlați permanent setările mașinii dumneavoastră de spălat și pentru a verifica progresul ciclului de spălare, această mașină de spălat rufe dispune de un afișaj LCD mare și comod. În acest mod, sunteți informați întotdeauna si dețineți controlul asupra spălării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.