HP 630

Din aceeași familie cu HP 635 vă prezentăm astăzi laptopul HP 630. Și acesta, ca și HP635 este un model de laptop relativ ieftin lansat recent. Acesta se prezintă cu același design ca și HP 635 însă cu câteva componente diferite față de acesta. Iar ca un minus acesta nu vine cu Windows ca sistem de operare, pe acest laptop veți găsi sistemul de operare Linux.

Acest laptop îl recomand persoanelor ce vor un laptop pentru aplicații de tip office, filme, muzică și navigat pe internet și mai puțin persoanelor ce vor un laptop pentru jocuri. Pentru pasionații de jocuri le recomand tot de la HP modelul HP Pavilion G6-1005SQ, acesta fiind un laptop special pentru jocuri cu un preț relativ mic.

hp 630 din fatahp 630 din lateraltastatura hp 630

 

 

 

 

Vezi aici prețul, detalii și alte imagini …

Ce diferă la acest laptop față de HP 635 este procesorul. Hp 630 are un procesor mai puternic și anume Intel Core i3 370M care folosește tehnologia 32 nm, rulează la o frecvență de 2400 Mhz și are o memorie cache de 3072 KB (3MB). Este un procesor care vă va permite să faceți multitasking cu diverse aplicații. Display-ul acestuia este unul standard cu o diagonală de 15.6 inch wide și care poate reda o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Acesta display este unul ce folosește tehnologia LCD LED și în plus acesta este Anti Glare (display-ul nu este lucios).

La capitolul memorie acesta este puțin cam slab dotat, având un minim de memorie, și anume 2GB DDR3. Însă pentru a rula mai bine aplicațiile vă sfătuiesc să mai adăugați măcar o plăcuță de 2GB, acesta mai având un slot liber. Spațiu de stocare aveți suficient HP 630 are un hard disk clasic cu o capacitate de 320 GB și o viteză de rotație de 5400 rotații pe minut. Pentru sunet cei de la HP au adăugat 2 difuzoare stereo chiar deasupra tastaturii. Iar pe marginea display-ului sus veți găsi și camera web de 0.3 megapixeli.

Placa video a acestui laptop este una integrată model Intel HD Graphics. Nu este o placă video dedicată jocurilor însă cum spuneam și mai sus în acest review acest laptop nu este unul pentru jocuri. Însă placa video este una HD ceea ce înseamnă că puteți viziona filme în format HD. HP 630 vă poate oferi o autonomie de până la 5 ore cu ajutorul bateriei sale Li Ion cu 6 celule. Nu are tastatură numerică, însă tastatura este una antistropi ceea ce înseamnă că este o tastatură mai tolerantă la apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.