HP Pavilion G6-1005SQ

Dacă sunteți pasionați de jocuri și vreți să vă cumpărați un laptop cu care să fiți siguri că vă vor merge toate jocurile apărute, însă nu vreți nici să cheltuiți foarte mulți bani pe el, noi vă recomandăm laptopul HP Pavilion G6-1005SQ. În acest review vom scrie ce specificații are, cât de bun este, pentru cine este recomandat, ce preț are dar și multe alte detalii care vă vor fi foarte folositoare înainte de a achiziționa acest produs.

Pentru că fiecare persoană înainte să cumpere un produs, indiferent de natura acestuia ar trebui să consulte mai întâi site-urile specializate de review-uri sau forumurile. Mai ales persoanele ce nu știu ce înseamnă o memorie RAM sau cât de important este procesorul pentru un joc video. Deci dacă sunteți interesați de acest laptop ar trebui să citiți acest review până la sfârșit pentru că veți găsi informații folositoare.

HP Pavilion G6-1005SQ din fataHP Pavilion G6-1005SQ din spateHP Pavilion G6-1005SQ din lateral

 

 

 

 

 

→ Mai multe poze, preț și informații aici …

Dar atât cu introducerea, continuăm prin a vă detalia cât mai mult posibil configurația acestui laptop pentru a ști pentru ce și de ce vă folosește fiecare componentă. Începem cu procesorul acestuia un Intel Core i3 model 380M care folosește tehnologia 32 nm, rulează la o frecvență de 2530 Mhz și are o memorie cache de 3072 KB (3MB). Ca un rezumat este un procesor de ultimă generație ce nu vă va creea probleme în jocuri cu atât mai puțin în aplicații. Despre display-ul acestui laptop nu putem spune prea multe ci doar că este un display de tip HD cu o diagonală de 15.6 inch și cu o rezoluție maximă de 1366 x 768.

Trecem mai departe prin configurația acestui laptop și completăm acest review și cu câteva date despre memoria RAM. HP Pavilion G6-1005SQ are o memorie RAM cu o capacitate de 3 GB, este o memorie de tip DDR 3, adică ultimul tip de memorie RAM apărut, însă mai puteți adăuga o plăcuță de 1GB fiindcă acesta suportă până la 4GB de memorie RAM. La capitolul stocare acesta are un hard disk foarte generos, un hard disk de tip SATA cu o capacitate de 640 GB. Nu cred că mai aveți nevoie de extindere a hard disk-ului, acesta fiind unul suficient pentru aproape orice user.

În sfârșit ajungem și la componenta cea mai importantă pentru cei pasionați de jocurile video, și anume la placa video. Însă placa video nu este importantă doar pentru persoanele ce vor să se joace, ci și pentru cei ce vor să vizioneze un film în format HD.  HP Pavilion G6-1005SQ am spus că este un laptop pentru jocuri, deci are o placă video dedicată, și anume modelul AMD HD 6470M, un model ce are o memorie de 1024 MB, adică 1GB. Mai jos am atașat și un video în care veți putea vedea această placă video la treabă.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=FBjqf1W-hb4[/tube]

Acesta dispune și de cititor de carduri media digitale cu mai multe formate pentru carduri Secure Digital și carduri multimedia. Bineînțeles are și cameră Web cu microfon digital integrat (VGA) și câteva porturi precum: 1 VGA, 1 HDMI, 1 ieșire cască, 1 intrare microfon, 3 USB 2.0, 1 RJ45.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.