HP Pavilion G6-1122SQ

Ai nevoie de un laptop bun pentru aplicațiile multimedia și nu știi ce să alegi? Astăzi vom face un scurt review pentru laptopul HP Pavilion G6-1122SQ, un notebook excelent pentru internet, muzică, filme dar și jocuri. Acesta face parte din gama de laptopuri G6 de la HP, gama care se prezintă ca și echilibrul perfect între design, performanță, mobilitate și productivitate.

Legat de garanție producătorul oferă doar 12 luni de garanție, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni. Recomand să alegeți unul dintre aceste pachete dacă aveți de gând să păstrați mai mult timp acest laptop. Sistemul de operare cu care acesta vine preinstalat este Linux, însă personal recomand achiziționarea unei licențe de Windows 7 pentru  a rula la parametri optimi.

HP Pavilion G6-1122SQ deschistastatura HP Pavilion G6-1122SQHP Pavilion G6-1122SQ din lateral

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La capitolul design HP G6-1122SQ arată cu adevărat ca un laptop din seria G6 de la HP. Are un aspect clasic, simplu și foarte elegant. Carcasa este construită dintr-un plastic de bună calitate, gri cărbune iar în jurul tastaturii un gri mai deschis. Nu are tastatură numerică deci nu este recomandat celor ce îl vor mai mult pentru aplicații office. Display-ul este unul cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch și care folosește tehnologia LCD LED. Rezoluția maximă suportată de acesta este de 1366 x 768 pixeli, asta înseamnă că este un display HD.

Piesa de rezistență a laptopului HP Pavilion G6-1122SQ este procesorul. Este vorba despre un procesor de ultimă generație, tip Intel Core i3 construit pe cea mai nouă tehnologie dezvoltată de Intel și anume 32 nanometri. Modelul acestui procesor este 2310M, un model care l-am întâlnit pe mai multe modele de laptopuri multimedia, model lansat undeva la începutul anului 2011. Acesta are două nuclee care funcționează la o frecvență de 2.1 GHz cu o memorie cache de 3 MB.

Memoria RAM cu care HP Pavilion G6-1122SQ este echipat are o capacitate de 3GB. Această este formată din 2 plăcuțe de memorie tip DDR3, iar maximul suportat de acesta este de 4GB. Deci dacă veți dori pe parcurs să faceți un upgrade va trebui să renunțați la una dintre aceste plăcuțe de memorie. Hard disk-ul este unul clasic SATA cu o capacitate de stocare de 500GB. Acesta este suficient de mare pentru aproape orice utilizator de aplicații multimedia – veți avea destul spațiu indiferent de cat de mult descărci sau copii de pe internet.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=FBjqf1W-hb4&hd=1[/tube]

HP Pavilion G6-1122SQ are o placă video dedicată, un AMD Radeon HD 6470M. Este o placă video pe care am întâlnit-o la foarte multe notebook-uri multimedia. Are o capacitate a memoriei de 1GB, deci vă veți putea juca în condiții optime destul de multe jocuri apărute recent. Nu mai vorbim de filmele în format HD care vor rula fără probleme. Pe partea de multimedia acesta este echipat cu DVD-RW, două difuzoare stereo tip Altec Lansing care folosește tehnologia SRS Premium Audio, o cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli și cititor de carduri. Bateria este una Litiu Ion cu 6 celule care vă poate oferi o autonomie de până la 3-4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.