HP Pavilion G6-1205SQ

Din seria G6 de la HP astăzi vom încerca să facem un scurt review modelului G6-1205SQ. După cum bine știți, sau nu, această serie este formată din sisteme excelente pentru aplicații multimedia (jocuri, muzică și filme). Însă nu este un laptop din categoria gaming, deci jocurile care pot fi jucate fluent și fără probleme pe acest sistem nu sunt cele de ultimă oră. Sau dacă veți putea juca un joc de ultimă generație va fi la o rezoluție mai mică.

Cum îl prezintă și producătorul HP Pavilion G6 este un laptop excelent care vă va permite să navigați pe internet, să gestionați activitățile zilnice (aplicații office), să ascultați muzică – și toate acestea la un preț pe care vi-l puteți permite fără a face un sacrificiu financiar. Sistemul de operare cu care acesta vine este FreeDos însă pentru a putea funcționa la capacitate optimă vă recomand să achiziționați o licență de Windows 7.

HP Pavilion G6-1205SQ deschisHP Pavilion G6-1205SQ din lateraltastatura HP Pavilion G6-1205SQ

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Chiar dacă nu asta îl face un laptop bun cu siguranță îl face un laptop cumpărat pentru că în zilele noastre aspectul contează foarte mult. HP Pavilion G6-1205SQ are un design destul de simplu, carcasa este gri cărbune iar pe marginea tastaturii un gri mai deschis. Tastatura este neagră, tastele sunt destul de silențioase, însă nu are și tastatură numerică. Ecranul este unul standard, adică cu o diagonală de 15.6 inch și cu o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Este un ecran LCD LED care are ca și caracteristici speciale tehnologia dezvoltată de HP și anume, BrightView.

Piesa de rezistență a acestui notebook cu siguranță și fără doar și poate este procesorul. Este vorba despre un Intel Core i5 construit pe cea mai nouă tehnologie dezvoltată de Intel, și anume 32 nanometri. Modelul folosit este 2430M, model lansat undeva la începutul anului 2011. Are două nuclee care funcționează la o frecvență de 2.4 GHz în modul standard însă poate ajunge și la maxim 3 GHz în modul turbo, într-un cuvânt un procesor puternic.

La capitolul memorie RAM acesta vine echipat cu o singură plăcuță de memorie cu o capacitate de 4GB. Eu zic că pentru început este suficient, însă pe parcurs poți face un upgrade deoarece acesta suportă până la maxim 6GB de memorie. Hard disk-ul este unul pe SATA cu o capacitate de stocare de 500 GB. Și acesta este destul de mare, și cred că este suficient pentru un utilizator obișnuit. Placa video este una dedicată, model HD 6470M, cu o memorie de 1024 MB (1GB). Cum am precizat și la începutul acestui review este bună însă nu pentru jocurile de ultimă generație.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=bzGuE_JxtcE&hd=1[/tube]

Pe partea de multimedia și conectivitate HP Pavilion G6-1205SQ este dotat ca orice alt laptop din categoria sa. Are DVD RW, două difuzoare integrate stereo tip Altec Lansing, cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli și cititor de carduri. Are 3 porturi USB 2.0, 1 port HDMI, VGA, RJ-45, microfon și ieșire audio. Bateria folosită este Litiu Ion cu 6 celule care vă poate ține departe de o priză până la maxim 3-4 ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.