HP ProBook 6550b

Chiar dacă nu am mai scris de ceva vreme un review pe acest blog astăzi a venit vremea să vorbim despre un laptop premium, un laptop destinat persoanelor ce vor performanță. Vorbim despre laptopul HP ProBook 6550b, un laptop cu un preț destul de ridicat dar cu componente pe măsură.

Acesta este un laptop construit mai mult pentru cei ce sunt mai mereu pe drumuri având o autonomie de lucru ridicată plus că veți putea atașa o baterie AT486AA cu 12 celule pe lângă cea existentă. De asemenea este un laptop pe care îl puteți folosi și în condiții de lucru precare deoarece acesta gamă ProBook este construită din materiale foarte rezistente. Mai jos am atașat și câteva imagini cu acesta, însă dacă doriți să aflați mai multe dați un click pe link-ul de sub poze.

HP ProBook 6550b din stangaHP ProBook 6550b din fataHP ProBook 6550b din dreapta

 

 

 

 

 

Prețul și alte detalii le găsiți aici …

Spre deosebire de fratele său mai mic HP ProBook 4520s, acesta vine cu un procesor mai nou, mai bun și anume Intel Core i5 450M care rulează la o frecvență de 2400 Mhz și are o memorie cache de 3072 KB (3 MB). Ca și marea parte a laptopurilor de această generație și HP ProBook 6550b are un display cu o diagonală de 15.6 inch. Display-ul este unu ce folosește tehnologia LCD.

Nu putem spune că acest laptop are o configurație slabă, însă la capitolul memorie RAM acesta are doar 2 GB de memorie. Dacă nu vă va fi de ajuns va fi foarte ușor să mai adăugați o plăcuță deoarece acesta folosește memorie de tip DDR3. Nici la capitolul stocare acesta nu excelează acesta având doar un hard disk clasic de tip SATA cu o capacitate de 320 GB.

Nici la capitolul video acest laptop nu excelează, având doar o placă video integrată de tip Intel HD Graphics. Chiar dacă este o placă video integrată aceasta va rula fără probleme filme HD sau chiar și câteva jocuri mai slabe gen Counter Strike. Mai jos găsiți o prezentare video cu HP ProBook 6550b pentru mai multe detalii.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=CgAGdCt-vdw&hd=1[/tube]

Având în vedere că are un preț destul de ridicat ar trebui să își justifice cumva asta. Cum am scris și mai sus are o autonomie ridicată, are și câteva porturi pe care le găsim doar pe laptopurile mai scumpe gen: Firewire și ESATA. În plus acesta este dotat și cu cititor de amprentă. Pe partea de software acesta vine cu Microsoft Windows 7 Professional 32 biți inclus în preț și câteva alte programe de la HP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.