i.Fresh Nano Oregon Scientific WS907

Dacă ești în căutarea unui cadou și nu știi ce să cumperi noi îți vom da o idee foarte originală. Cu siguranță nimeni nu o să aibă un cadou asemănător cu al tău. Noi îți propunem un sistem de filtrare a aerului i.Fresh Nano Oregon Scientific WS907. Sau dacă nu ești în căutarea unui cadou și vrei să îți cumperi acest gadget noi te vom ajuta să te decizi, trebuie doar să citești acest review până la sfârșit.

Acest gadget pe lângă funcția de bază pentru care a fost construit mai dispune și de un design elegant care vă poate înfrumuseța camera chiar și atunci când nu funcționează. Chiar dacă stai la oraș sau la țară acest aparat este foarte bun, el îți va împrospăta în permanență aerul din casă.

Oregon Scientific WS907 alb cu verdei.Fresh Nano Oregon Scientific WS907Oregon Scientific WS907 albalb

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Există o mulțime de motive pentru care aerul din interiorul casei poate fi important pentru tine. Poate o persoană din familie are o răceală urâtă și nu dorești să o iei și tu, sau poate că locuiești în apropierea unui drum sau a unei intersecții și atunci când trece o mașină tot fumul și toate noxele vor intra pe geam în casă, sau poate prăjești ceva în bucătărie și nu vrei ca tot fumul să îl inspiri. Pentru toate aceste cazuri plus multe altele Oregon Scientific are un mod simplu și eficient de a vă oferi un aer curat și sănătos.

Oregon Scientific WS907 utilizează un proces format din 3 etape de curățare și filtrare a aerului din casa ta, iar la sfârșit îți oferă un aer curat și sănătos. În prima etapă filtrul elimină praful, polenul și alte particole mari din aer. În cea de-a doua etapă  un „generator de oxigen activ” elimină virușii, bacteriile, ciupercii, germenii și sporii de mucegai. În a 3-a etapă un ventilator împinge aer curat. Ventilatorul este unul inteligent deoarece se reglează automat în funcție de calitatea aerului din jur. Este bine de știut că filtrul poate dura până la trei ani și poate curăța o suprafață de până la 60 de metri.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=E1Q-0ujsrUo&hd=1[/tube]

Ca și funcții speciale i.Fresh Nano Oregon Scientific WS907 este dotat cu detector de calitate a aerului cu LED, astfel veți ști în permanență care este calitatea aerului din camera dumneavoastră. În cazul în care indicatorul luminos indică culoarea verde înseamnă că, calitatea aerului este moderată. Culoarea albastră indică aer curat iar culoarea galbenă indică cea mai joasă calitatea, adică un aer murdar, închis. După cum ați observat și în imaginile de mai sus acesta este disponibil în două culori: alb și negru sau compact în versiunea i.Fresh Compact Oregon Scientific WS908

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.