Indesit CAA 55

Continuăm seria de electrocasnice astăzi, cu combina frigorifică Îndesit CAA 55. Și acest model se află în această perioadă la reducere, deci dacă vă grăbiți puțin o puteți prinde la un preț cu până la 25% mai mic. În ziua de astăzi este foarte greu să alegi cam orice electrocasnic si să știi că ai făcut alegerea potrivită. De aceea înainte de achiziționarea unui astfel de produs vă recomandăm să citiți și un review sau mai multe păreri specializate.

Modelul despre care vom vorbi astăzi este unul destul de nou, deci unul despre care nu veți găsi prea multe informații pe internet. De aceea echipa noastră vine în ajutorul dumneavoastră și pune sub lupă acest produs, descoperind toate avantajele și dezavantajele achiziționării unui astfel de produs. În plus vom vorbi și despre funcțiile cu care Îndesit CAA 55 vine echipat.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

La prima vedere Indesit CAA 55 este o combină frigorifică simplă, cu un design comun pe care îl întâlnim la majoritatea produselor din gama sa. Având în vedere prețul destul de redus aceasta vine fără dispenser de apă sau de gheată însă nu cred că în asta consta valoarea unui astfel de aparat. Materialele din care este construită sunt de bună calitate și după cum se poate observa și în imaginile de mai sus aceasta este complet albă. Are un mâner incorporat pe mijloc iar ușile au o deschidere standard pe partea dreaptă. E bine de știut și ce dimensiuni are, pentru că nu e tocmai ceva plăcut să o cumpărați si să observați că nu aveți spațiu suficient înălțime (cm): 174.0, lățime (cm): 54.5, adâncime (cm): 58.0.

Nu pot să nu observ volumul brut al acestuia, care este de numai 260 de litri, un volum cam mic în comparație cu alte combine frigorifice care oferă undeva la 300 de litri. Însă un lucru de apreciat la acest tip de electrocasnice este clasa de eficiență energetică, acesta având una destul de bună A+, asta înseamnă un consum redus de energie. Atât frigiderul cat și congelatorul vin fără sistemul NO FROST, dar la un asemenea preț nu cred că se mai punea problema aceasta.

Frigiderul este situat în partea de sus a combinei, și vine cu sistem de dezghețare automat. La capitolul depozitare acesta vine cu două rafturi din sticlă securizată și un compartiment pentru legume sau fructe. Pe ușa acestuia de asemenea veți găsi două rafturi, unul pentru sticle și unul detașabil pentru diverse obiecte dar și un compartiment pentru ouă. Congelatorul, aflat în partea inferioară, are un sistem de dezghețare manual, are patru compartimente disponibile și o capacitate de congelare de 4.5 kilograme în 24 de ore. În caz că rămâne fără curent Indesit CAA 55 are o autonomie de până la 17 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.