Indesit DFG051

Cui nu i-ar plăcea ca după ce termină de mâncat vasele să se spele singure fără să depună nici cel mai mic efort? Și nu, acest lucru chiar nu este un vis sau ceva imposibil. Acesta poate deveni posibil foarte ușor cu ajutorul masinei de spălat vase Indesit DFG051. Acest model îl găsiți zilele acestea cu o reducere de 25% fată din prețul normal, așa că dacă vă hotărâți până la sfârșitul acestui review vă sfătuiesc să îl și achiziționați deoarece stocul este limitat.

Totuși dacă vă hotărâți asupra acestui model este bine să știți și dimensiunile exacte ale spațiului unde doriți să îl așezați. Chiar dacă nu este prea voluminos (are înălțimea de numai 85 centimetri, lățimea de 60 centimetri și adâncimea tot de 60 de centimetri) ar fi de-a dreptul neplăcut să îl cumpărați și apoi să observați că nu aveți suficient spațiu, așa că sfatul meu este să vă măsurați locul potrivit.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Despre aspectul acesteia nu cred că se pot spune foarte multe lucruri, este un electrocasnic simplu, alb complet însă imaginile de mai sus cred că spun totul și nu cred că mai este nevoie de nicio descriere. Dimensiunile acesteia au fost enumerate mai sus, deci nu-mi mai rămâne decât să trec la detaliile tehnice, poate cu mult mai importante decât design-ul acestui electrocasnic, de fapt nu poate ci foarte sigur.

Capacitatea maximă de spălare într-un singur ciclu este de 12 seturi, de ajuns pentru o familie cu minim 3-4 membri. Controlul acesteia se face mecanic, deci nu există touchscreen sau alte nebunii, singurul afișaj este cel LED întâlnit pe panoul frontal, undeva vă va afișa câte minute mai sunt până la terminarea unui program. Și dacă tot am ajuns la capitolul programe Indesit DFG051 vine cu 5 programe prestabilite. Acestea ar fi: program intensiv, program rapid, program prespălare dar și program bio/eco.

Acum poate vă întrebați și cat de economică este Indesit DFG051 și dacă rentează mai mult decât spălatul manual. Ei bine, aș putea spune că are un consum mult mai mic fată de spălarea clasică, manuală, doar 12 litri pe ciclu iar consumul energetic este de numai 1.03 kw pe ciclu de spălare. Nivelul de zgomot este de numai 53 decibeli, iar dacă o veți ține în bucătărie, și sigur acolo îi este locul, este bine că este și silențioasă, altfel când se spălau vasele trebuia să eliberați încăperea. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.