Indesit Eco Time Slim IWSD 4105 (EU)

Continuăm seria de electrocasnice, astăzi cu Îndesit, produsele aflate în promoția celor de la eMAG, și anume Crazy Days, promoție despre care am mai vorbit pe blog și în articolele trecute. În acest articol vom încerca să facem un scurt review, masinei de spălat rufe Îndesit Eco Time Slim IWSD 4105 (EU), o mașină ieftină recomandată celor care nu au bani de ceva mai scump însă nu vor să facă rabat de calitate.

Probabil că toată lumea a auzit cel puțin măcar o dată de Îndesit, și cred că și o parte au deja un produs în casă. Cel puțin eu am un frigider dintr-o generație mai veche, tot această marcă, care își face treaba și în ziua de astăzi fără probleme. Chiar și pe internet dacă veți citi despre această firmă veți descoperi aceleași lucruri despre care vă scriu și eu aici, că au produse robuste și fiabile la un preț mult mai mic fată de concurentă.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Nu știu dacă este foarte important felul cum arată o mașină de spălat rufe, însă acest model este unul asemănător cu majoritatea produselor din gama sa de preț. După cum se poate observa și în imaginile de mai sus, aceasta este complet albă și este și destul de micuță, fiindcă face parte din categoria slim. Mai exact dimensiunile acesteia sunt: înălțime 85 de centimetri, lățime 59.5 centimetri și adâncime 45 de centimetri. Din punctul meu de vedere este și destul de silențioasă, pentru că la spălare nivelul de zgomot este de 66 decibeli iar la centrifugare de numai 73 decibeli.

Dar destul cu introducere, e timpul să dăm și câteva din detaliile tehnice cu care aceasta vine. După cum v-ați dat seama și din poze aceasta are o încărcare frontală cu o capacitate de încărcare de numai 4.5 kilograme (cu 1 kilogram mai puțin fată de mașinile de spălat normale) și o viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Un lucru de apreciat la un astfel de electrocasnic este clasa de eficiență energetică, iar aceasta are A+. Tipul afișajului este LED, însă nu asta contează foarte mult la o mașină de spălat.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=9MCF3CmEoGE[/tube]

La capitolul programe Indesit Eco Time Slim IWSD 4105 (EU) vine cu temele bine făcute pentru că are un număr de 16 programe disponibile, printre care și 4 programe speciale. Dintre cele speciale se numără: programul express, program cre a fost studiat pentru a spală articolele foarte puțin murdare, în mod rapid: durează doar 15 de minute ceea ce economisește energie și timp; programul sport intensive, program care a fost studiat pentru spălarea țesăturilor utilizate la confecționarea hainelor sportive  foarte murdare; programul sport light, care a fost studiat pentru spălarea țesăturilor utilizate la confecționarea hainelor sportive puțin murdare; și ultimul program și cel mai bun (după părerea mea) este programul sport shoes program care a fost studiat pentru spălarea pantofilor de sport însă pentru cele mai bune rezultate, nu spălați mai mult de 2 perechi deodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.