Indesit IWB5125 (EU)

Probabil una dintre cele mai ieftine mașini de spălat rufe este modelul IWB5125 (EU) produs de Indesit. Observ că este și cea mai vândută mașină de spălat rufe în acest moment. Probabil prețul acestei mașini a împins tot mai multă lume să o cumpere și să se bucure de toate funcțiile și opțiunile pe care le deține.

Indesit IWB5125 (EU) este o mașină de spălat rufe foarte bună, cu un design plăcut și accesibilă oricui. De acum nu mai trebuie să strângi banii timp de câteva luni sau să te împrumuți pentru a-ți cumpăra o mașină de spălat bună. Poți avea o mașină de spălat rufe bună la un preț foarte mic. Dar cel mai bine ar fi să urmăriți acest review până la capăt și să vă convingeți :).

Indesit IWB5125(EU)

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ca și majoritatea mașinilor de spălat și aceasta este una cu încărcare frontală, și are o viteză de centrifugare de 1200 rotații pe minut. Maximul de încărcare a acestei mașini este de 5 kilograme. Aceasta se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, clasă de eficiență la spălare A și clasă de eficiență la centrifugare B. Consumul de apă la o spălare este de aproape 39 de litri.

Afișajul este unul de tip LED, însă este unul destul de mic pentru că în imagini nu prea se vede. Însă nu prea cred că este foarte important afișajul la o mașină de spălat. La capitolul funcții acesta dispune de 16 programe printre care și: spălare lâna, mătase-perdele, jeans, expres, sport intensiv, sport delicat și spălare încălțăminte sport. Ultimul program fiind unul care nu îl veți găsi pe orice mașină de spălat și care după părerea mea este unul foarte bun și util.

Indesit IWB5125 (EU) deține și alte funcții speciale precum: selector centrifugare și programare întârziată. Nu știu cât de importantă este pentru cumpărători această informație, însă cuva acestei mașini de spălat este confecționată din poliplex. În plus acesta are un nivel de zgomot la spălare de numai 63 decibeli iar la centrifugare de 73 decibeli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.