Indesit IWD6105

Pe zi ce trece descoperim că tehnologia avansează tot mai mult, iar noi nu putem face mare lucru, deoarece mai tot în ziua de astăzi se bazează pe o tehnologie amplu dezvoltată. Nu cred că mai există cineva care să aibă în locuința sa o mașină de spălat veche, acum pretențiile fiind foarte mari, iar cerințele de asemenea. Mașina de spălat trebuie să fie dacă se poate cu uscare și cu cat mai multe programe. V-am adus în atenție astăzi mașina de spălat rufe Indesit IWD6105 cu încărcare frontală.

La ce sunteți atenți atunci când doriți să achiziționați o mașină de spălat nouă? Pai să vă ofere posibilitatea de a spăla o gama variată de rufe, multe programe cat mai diversificate, să aibă un consum energetic mic si să aibă cat mai multe rotații pe minut. Ei bine, cea pe care v-o aduc în vizor are o capacitate de încărcare de 6 kg, clasa energetic este A+, deci consumul de energie electrică nu este o problemă, are 1000 de rotații pe minut și vine echipată cu un număr de 13 programe.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Cam toate femeile, că în general ele spală, sunt atente la ajutorul pe care o mașină de spălat i-l oferă și de ce nu, fac comparație cu vechea mașină de spălat care nu le oferea prea multe, analizând cam ce le-ar trebuie lor în momentul în care se hotărăsc să cumpere o mașină nouă. Această mașină Indesit IWD6105 este o mașină modernă, cu programe mai noi, foarte utile. Printre cee 13 programe se numără: Program rapid- 30 minute, Program prespălare, Program Jeans, Program bumbac, Program spălare lână, Program sintetice, Program Sport.

Programul Sport este dedicat exclusiv pentru încălțămintea și echipamentul sport. Atunci când mergeți la fotbal și veniți acasă cu tricoul, pantalonii, dar și adidasii foarte murdari, nu trebuie decât să vă dezbrăcați de ei și să-i băgați în mașina de spălat pentru că mai departe aceasta să-i facă singură treaba, trebuind doar să-i setați programul se spălare Sport. Poate o să vă întrebați de ce nu puteți spălat cu oricare alt program încălțămintea și echipamentul, ei bine, puteți, dar riscați ca atunci când le veți scoate, acestea să fie deteriorate, deoarece temperatura să fie prea mare, sau dacă e prea mică, acestea să nu fie curățate cum trebuie.

O altă funcție inteligentă este Eco Time, cu care nu veți mai fi nevoiți să așteptați până se adună rufe multe pentru a încărca întreaga capacitate a mașinii de spălat, aceasta opțiune dându-vă posibilitatea de a spăla într-o cantitate mai mică ori de câte ori doriți într-un mod foarte rapid, economisind cu până la 40% mai puțină apă și energie electrică. Un alt program special este Outdoor Wear, un ciclu unic care spală și usucă țesăturile tehnice speciale, iar acestea sunt curate și pregătite pentru următoarea aventură în aer liber.

Mașina de spălat rufe Indesit IWD6105 pe lângă toate cele menționate mai sus, are și opțiunea pentru programare întârziată, un sistem foarte bine gândit și anume protecție împotriva inundațiilor, dar și un sistem de reglare al consumului. Cam aceasta este scurta prezentare a mașinii Indesit IWD6105, o mașină ce vă oferă o gama variată de programe, toate la un preț destul de accesibil oricărui buzunar sau oricărei persoane care își dorește o mașină de spălat bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.