Indesit IWE 7125 B

Atunci când vrei să cumperi o mașină de spălat rufe, mai întâi trebuie să te gândești ce capacitate de încărcare are pentru un singur ciclu de spălare iar apoi câte persoane sunt care vor spăla hainele cu această mașină de spălat. Dacă nu sunt prea multe haine de spălat atunci îți poți caută o mașină de spălat cu o capacitate mai mică.

Însă pentru o familie cu 4 sau mai multe persoane le recomand mașina de spălat rufe Eco Time Îndesit IWE 7125 B, o mașină modernă cu un design plăcut, dar nu în ultimul rând poate cel mai important factor, cu un raport preț/performanță excelent. Aceasta dispune de foarte multe funcții și opțiune despre care vom vorbi în acest review.
Indesit IWE 7125 B

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Încărcarea aceste mașini de spălat este frontală cu o capacitate de încărcare de 7 Kilograme, cum am scris și mai sus suficient pentru o familie cu 3-4 membri. Viteza maximă de centrifugare este undeva pe la 1200 rotații pe minut. De ce ai cumpăra această mașină de spălat și nu alta? Păi în primul rând și cred că cel mai important aceasta mașină de spălat este de luat în considerare datorită prețului mic. O mașină de spălat LG sau Samsung cu aceleași funcții și opțiuni este cu 200-300 lei mai mult.

În clasele de eficiență energetică Indesit IWE 7125 B stă în felul următor: clasa de eficiență energetică A, clasa de eficiență la spălare A și clasa de eficiență la centrifugare B (AAB). Asta înseamnă că această are un consum de apă pentru un ciclu normal de aproximativ 60 litri (ceea ce mi se pare cam mult, majoritate au în jur de 50 litri), și un consum energetic la un program normal la 60 grade C de 1.33 Kwh.

Aceasta are un număr total de 16 programe printre care și un program rapid de 30 minute, care este foarte util atunci când aveți mai puține haine de spălat și nu sunt nici prea murdare. Veți mai găsi și câteva funcții speciale precum Opțiune călcare ușoară și Opțiune extra clătire. Dacă veți spăla un an întreg cu această mașină veți avea un consum de apă de aproximativ 12000 litri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.