Indesit IWSD61281CECO

Producător renumit de maşini de spălat, Îndesit s-a remarcat dintotdeauna prin calitatea modelelor propuse cât şi prin atenţia acordată nevoilor fiecărui utilizator. Modele atât mai scumpe, cât şi mai accesibile, electrocasnicele Îndesit au reuşit să atragă mulţi clienţi mulţumiţi de cele oferite. Preţurile bune au fost de asemenea un atu important al mărcii în încercarea de a se integra pe piaţă. În prezent, Îndesit propune maşini de spălat ce folosesc cele mai noi tehnologii şi programe de spălare.

Aici putem aminti modelul de maşina de spălat rufe SLIM Indesit IWSD61281CECO, care oferă o capacitate mare de spălare, păstrând totuşi dimensiuni reduse. Programele de spălare dedicate atât hainelor cât şi incaltamintii, fac din acest model unul uşor de folosit de către orice membru al familiei şi pentru orice tip de spălare. Remarcăm şi preţul, unul corect pentru cele oferite şi putem spune că modelul este un exemplu de maşina de spălat care îşi face treaba în orice situaţie.

Indesit IWSD61281CECO din fata

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Dacă-mi vei cere părerea îţi voi spune că da, merită a fi cumpărată această maşină de spălat, deoarece se remarcă atât prin capacitatea sa de spălare, dar şi prin viteza de centrifugare, prin urmare, cele mai importante lucruri la o maşină de spălat rufe. Ideală pentru o familie formată din 4-5 membrie, aceasta poată spălă până la 6 kg de rufe murdare, cu o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. Foarte accesibilă ca şi preţ în comparaţie cu alte maşini de spălate ce oferă aceleaşi lucruri, la un preţ mult mai mare.

Pe lângă programele normale întâlnite la orice maşină, bumbac, lână, delicate, jeans şi consum redus de energie, aceasta vă oferă în plus 3 programe speciale: sport intensive, sport delicat şi special shoes. Toate cele 3 programe special sunt concepute cu scopul de a avea grijă de echipamentul şi pantofii tăi sport. Nu trebuie să-i mai amesteci cu alte rufe, deoarece acum ai programe speciale, ce vor curăţa într-un mod ireproşabil lucrurile la care ţii.

Tot aici vei găsi şi programare întârziată, cum de altfel găseşti la toate maşinile de spălat modern. Scopul acestei programării este acela de a-ţi da posibilitatea de a spăla chiar şi atunci când nu eşti acasă. Trebuie doar să-ţi programezi maşina, să-I adaugi detergentul şi balsamul de rufe, iar aceasta va porni singură la ora stabilită de tine. Foarte util acest program, mai ales pentru cei ocupaţi, ce nu le permite timpul să stea prea mult pe acasă.

Un program special este şi Outdoor Wear, care spală şi usucă delicat ţesăturile tehnice generale, pastrandu-le culorile vii pentru un timp îndelungat. Funcţia Eco Time îţi permite să speli fără a mai aştepta să se adune rufe pentru o sarcină completă. Vei putea spăla ori de câte ori vei dori lucrurile din bumbac ori sintetice, economisind în acest mod timp, apă, dar şi energie electrică. Beneficiezi de multe programe speciale, în timp ce facturile tale de energie electrică se vor reduce în fiecare lună. Maşina de spălat Indesit IWSD61281CECO face parte din clasa energietica A+, ceea ce înseamnă costuri reduse pentru tine şi economie în acelaşi timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.