Indesit Prime PWDE7124S

Dacă tot am vorbit despre televizoare Smart, astăzi vă prezint și o mașină de spălat cu Tehnologie Smart, ce asigură un proces optim de spălare și uscare cu un consum minim de energie, pentru orice tip de țesături și cantități de rufe. Da, după cum v-ați dat seama este o mașină de spălat cu uscător, pentru ca toate grijile dumneavoastră să dispară. Când veți dori să aveți hainele murdare gata spălate și uscate într-un timp record, o veți putea face cu ajutorul mașinii Indesit Prime PWDE7124S.

Această mașină vă garantează un consum minim, realizând o economie de apă și energie de până la 60%, precum și o economie de timp de până la 50% per ciclu de spălare, comparativ cu ciclurile tradiționale de spălare, cu mașină încărcată complet. Noile mașini de spălat cu uscător Indesit Prime asigură un proces optim de spălare și uscare pentru orice tip de țesături și cantități de rufe. Un senzor complex detectează greutatea rufelor și setează parametrii optimi de spălare și uscare, reglându-i în conformitate cu încărcarea reală.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Indesit Prime PWDE7124S este o mașină cu încărcare frontală ce poate spăla până la 7 kg de rufe. Poate v-ați dorit mereu o astfel de mașină care să vă usuce și hainele, dar nu ați avut până acum posibilitatea de a o cumpăra. Aceasta vine cu un preț atractiv, având posibilitatea de a o achiziționa și în rate. Veți beneficia de 2 ani garanție, plus încă 1 sau 2 dacă veți dori să o prelungiți- în schimbul unei sume de bani.

Printre programele ce le veți găsi la această mică „mână de aur” se numără: extra-clătire, prespălare, bumbac, ușor de clacat, spălare lână, sintetice, Jeans și un program pentru lucurile din mătase, care sunt puțin mai pretențioase ce necesită o spălare atentă. Programarea intaraziata nu lipsește nici de aici. Această funcție vă dă posibilitatea de a seta mașina pentru spălare în lipsa de a fi acasă. Nu trebuie decât să-i puneți detergentul și balsamul de rufe, iar apoi să-i setați programul de spălare. Mașina va porni întârziat și va spală respectând instrucțiunile date de dumneavoastră. Display-ul LCD vă va indica temperatura apei și viteza de centrifugare a mașinii.

Având Indesit Prime PWDE7124S în locuința dumneavoastră nu va mai trebuie să vă gândiți care este programul necesar pentru ca rufele să se usuce mai repede. Un senzor automat, instalat la nivelul tamburului, monitorizează nivelul de umiditate și oprește funcționarea acestuia atunci când rufele sunt perfect uscate, iar hainele sunt ca noi. Uscătoarele cu temporizator vă permit să stabiliți intervalul de timp necesar pentru uscare în minute, de la 30 la 180 minute, într-o singură sesiune. Nu-i așa că sună bine ca rufele să fie gata uscate după spălare? Nu mai este necesar să le întindeți pe suport special sau pe frânghie pentru a aștepta ore în șir sau chiar o zi întreagă pentru a fi călcate și puse în șifonier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.