Indesit Prime PWE 81472 S

Vreau să vă prezint astăzi o mașină de spălat rufe puțin mai deosebită fată de tot ce ați văzut până acum. Nu vă așteptați la un design diferit, ci doar la o funcție în plus în comparație cu alte mașini, aceea de a usca rufele. Indesit Prime PWE 81472 S este o  mașină de spălat cu uscător ce poate fi încărcată cu până la 8 kg de haine, spălate cu o viteză de centrifugare de 1400 rotații pe minut. Deja am spus 2 lucruri destul de importante: 8 kg și 1400 de rotații, ceea ce înseamnă că mașina aceasta poate spăla o cantitate mare de haine, iar apoi le va stoarce foarte repede și bine, aproape uscate.

Noile mașini de spălat Indesit Prime cu Tehnologie Inteligentă asigură un proces optim de spălare și uscare cu un consum minim de energie, pentru orice tip de țesături și cantități de rufe. Un senzor complex detectează greutatea rufelor și programează parametrii optimi de spălare și uscare, prin reglarea cantității de apă, energie și a timpului de spălare în conformitate cu sarcina reală, chiar și pentru cantități mici de rufe.De asemenea, acesta vă permite să particularizați intensitatea ciclului de spălare, în funcție de nivelul de curățare dorit, prin selectarea unuia din 3 moduri diferite, normal, rapid sau intensiv, în funcție de toate programele de spălare pentru articole de bumbac și sintetice, făcând economii de apă și de energie în proporție de până la 60% și reducând timpul de spălare cu până la 50%.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Probabil că sunteți interesați și de programele ce le veți găsi la mașina Indesit Prime PWE 81472 S, tocmai de aceea vă precizez câteva: program extra-clătire, program rapid de 30 de minute, program bumbac, program spălare lână, program sintetice, program Jeans, program Mix și programare întârziată. Aveți o gama foarte diversificată de programe, tocmai pentru a alege programul potrivit hainelor dumneavoastră. Programarea întârziată vă dă posibilitatea de a spăla în timp ce dumneavoastră nu sunteți acasă. Băgați hainele murdare în mașină, adăugați detergentul de rufe și balsamul, apoi o programați pentru a porni la ora dorită.

Outdoor Wear este un ciclu unic, acest program spală și usucă delicat țesăturile. Hainele murdare nu mai sunt o problemă pentru dumneavoastră. Le puteți spăla și usca rapid cu ajutorul mașinii de spălat Indesit Prime PWE 81472 S, economisind o parte din timpul liber. Nu trebuie să mai întindeți rufele la uscat, deoarece acestea ies gata uscate, pregătite pentru a fi din nou purtate.

Cu Indesit Prime PWE 81472 S nu veți economisi doar timp, ci și energie electrică. Făcând parte din clasa energetică A++, facturile dumneavoastră vor fi mici, consumul energiei pe timpul spălării nefiind mare. Display-ul cu afișaj LCD vă oferă informații privitoare la centifugare, temperatura apei și etapa spălării. Coloarea mașinii este albă, respectând o parte din designul clasic al mașinilor de spălat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.