Indesit Super Slim IWUD 4105

O mașină de spălat rufe este după părerea mea indispensabilă în viața oricărui om din zilele noastre. Serviciul, lipsa timpului, dar și comoditatea sunt principalele motive ce-au determinat oamenii să nu mai spele manual. Întrebarea mea este de ce am mai spăla manual când sunt atâtea mașini de spălat rufe foarte accesibile? Una dintre ele este cea pe care v-o prezint și eu astăzi în acest review.

Indesit Super Slim IWUD 4105 este o mașină de spălat cu încărcare frontală, poate spăla până la 4 kg de rufe, cu viteză de centrifugare de 1000 de rotații pe minut. Din punctul meu de vedere, această mașină este ideală pentru o familie formată din 3 membri. Cele 1000 de rotații pe minut sunt destul pentru a stoarce rufele, însă nu și pentru a le scoate aproape uscate.

Indesit Super Slim IWUD 4105

Vezi pretul si alte imagini

Funcția inteligentă ce o veți găsi aici, Eco Time are rolul de a vă dă posibilitatea să spălați ori de câte ori doriți, chiar și în cantități mici. Nu mai trebuie să așteptați pentru a se aduna rufe pentru o sarcină completă, această opțiune poate fi folosită pentru a spăla rapid o sarcină mai mică, de până la 3 kg, formată din rufe ușor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, într-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt, folosind până la 40% mai puțină apă și energie.

Să vorbim puțin și despre programele acestei mașini, care sunt destul de multe, ce vă dau posibilitatea de a alege ceea ce vi se potrivește. Extra-clătire, program rapid de 30 de minute, lână, Jeans, bumbac, sintetice, mătase-perdele, spălare manuală, program sport și nu în ultimul rând programare întârziată, cam acestea le veți găsi la acest model. Fiecare funcție este utilă și benefică, ajutându-vă să aveți haine curate și igienizate.

Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat și Special Shoes (special pentru încălțăminte sport) sunt concepute special pentru a avea grijă de echipamentul și de pantofii dumneavoastră de sport. Outdoor Wear este un ciclu unic, acest program spălând și uscand delicat țesăturile tehnice speciale, acestea fiind curate și pregătite pentru următoarea aventură în aer liber. Îngrijirea articolelor din denim este acum mai ușoară decât oricând, cu ajutorul acestui ciclu de spălare delicată. Blugii dumneavoastră sunt spălați și uscați la perfecție, iar culorile vii nu au de suferit.

Prin intermediul programării întârziate, mașina de spălat Indesit Super Slim IWUD 4105 se adaptează în funcție de programul dumneavoastră și nu invers. Puteți spăla chiar și atunci când nu sunteți acasă. Tot ce trebuie făcut este să programați mașina la ora la care dumneavoastră doriți să spele, aceasta urmând cu strictețe indicațiile dumneavoastră.

Veți mai găsi aici sistem de protecție împotriva inundațiilor, sistem de reglare a consumului și selector pentru centrifugare. Display-ul elegant LED vă pune la dispoziție informații în legătură cu etapa de spălare, pentru că dumneavoastră să fiți mereu la curent cu toate detalii. Nu trebuie să vă faceți griji nici pentru consumul de energie, deoarece mașina de spălat Îndesit face parte din clasa energetică A, ceea ce înseamnă un consum redus. Fiind model Super Slim, veți putea s-o integrați cu ușurință în orice colțișor al casei, ocupând foarte puțin spațiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.