Indesit TAAN25 (FR)

Vine vara și trebuie neapărat să avem ceva de băut la rece în orice moment. V-am pregătit astăzi un scut review despre frigiderul Indesit TAAN25(FR), un frigider cu un design clasic aș putea spune, cu 2 uși, destul de încăpător, având o capacitate de 307 litri brut în total. Cum frigiderul este locul în care păstrăm în siguranță alimentele și băuturile preferate, atunci când doriți să alegeți unul trebuie să o faceți cu atenție, ținând cont de mai multe aspecte.

Dacă sunteți în căutarea unui frigider multifuncțional, cu tot felul de accesorii și alte lucruri de genul acesta, vă mărturisesc că nu veți găsi la acesta așa ceva, doarece Indesit TAAN25(FR) este unul clasic, format din frigider plus congelator. Să vorbim despre fiecare în parte, frigiderul are sistem de dezghețare automat, ceea ce este un lucru bun, deoarece nu va mai trebui să vă chinuiți să așteptați să-l dezghețați dumneavoastră, are 3 rafturi din sticla care sunt foarte ușor de curățat, le dați jos și le spălați cu ușurință și un compartiment creat special pentru depozitarea legumelor și a fructelor.

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Congelatorul are o capacitate de 4 kg, fiind format dintr-un singur compartiment care se dezgheață manual. Partea cu dezghețatul manual ar fi un minus pe care acesta îl are, dar pentru cei ce nu contează atât de tare faptul că nu are un sistem automat, poate fi destul de ok, deoarece nu ocupă mult spațiu, fiind 2 în 1, frigider plus congelator, lăsându-vă astfel mai mult spațiu.

Un lucru foarte bun pe care l-am remarcat la acest frigider este funcția Control Antibacterial, care are rolul de ține la distanță bacteriile de frigiderul dumneavoastră și de a păstra alimentele într-o stare perfectă, fără să prindă mirosuri neplăcute. Veți mai găsi odată cu achiziționarea lui un suport special pentru ouă și unul pentru sticle. Tot în interiorul frigiderului veți găsi un termostat reglabil care vă dă posibilitatea de a seta temperatura ce o doriți și iluminare, care pe timpul nopții vă ajută să vedeți ceea ce căutați, fără a mai fi nevoiți să aprindeți lumina în camera respectivă.

De menționat este și faptul că Indesit TAAN25 (FR) face parte din clasa energetică A+, un lucru destul de important, deoarece factura de energie electrică nu va fi o problemă, consumul fiind unul redus. Cu plusuri și cu minusuri, în ansamblu acesta este un frigider destul de bun pentru cei ce-și doresc un produs și accesibil ca preț, dar și cu câteva opțiuni în plus fată de vechiul frigider.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.