Iphone 4S, prețurile din România

După cum bine știți a apărut și mult așteptatul Iphone 5, respectiv Iphone 4S. Zilele trecute a apărut și în România, deși în străinătate a fost deja cumpărat și au apărut pe internet și review-uri. Acesta este ultimul Iphone, și cred că este cel mai performat și mai bun telefon al momentului. Cei de la Apple nu au adus modificări la design, ci doar la configurația hardware a acestuia.

Cu siguranță și acest model va fi cumpărat de foarte multă lume, de fanii Apple și nu numai. De aceea în afară de caracteristicile acestuia noi vă vom prezenta în acest articol și de unde îl puteți cumpăra și unde găsiți cel mai bun și mai mic preț pentru Iphone4S.

Apple iPhone 4S din fataApple iPhone 4S filmare HDApple iPhone 4S weather

 

 

 

 

 

Vezi aici ce preț/uri are și alte detalii …

Ceea ce trebuie să știți este că deocamdată s-a dat drumul precomenzilor iar livrările vor fi făcute începând cu 10 noiembrie în ordinea comenzilor făcute pe site. Deci dacă vreți să puneți mâna mai repede pe acest gadget grăbiți-vă să faceți acum comandă. Prețul este cuprins între 2.999,99 Lei și 3.999,99 Lei .

Cu ce este mai presus Iphone 4S față de vechiul Iphone 4? Păi în primul rând i-a fost adăugat un nou procesor de tip A5 cu două nuclee care conform producătorului furnizează de două ori mai multă putere și este de până la 7 ori mai performant din punct de vedere al graficii. În plus acesta vine cu cel mai nou sistem de operare de la Apple și anume iOS 5.

Pe lângă toate acestea Iphone 4S are probabil cea mai bună cameră instalată pe un telefon mobil în acest moment.  Iarăși, conform producătorului noul iphone vă oferă o cameră îmbunătățită de 8 megapixeli. Senzorul îmbunătățit de iluminare vă permite imortalizarea imaginilor chiar și în condiții de lumină slabă. Puteți înregistra video în format 1080p HD și puteți edita clipurile direct de pe iphone.

Vezi aici review video pentru Iphone4S

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Mq-UTP9YU_Q[/tube]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.