Laptop Acer Aspire 5253G-E352G32Mncc

Astăzi ne vom da cu părerea despre laptopul Acer Aspire 5253G-E352G32Mncc. Un laptop foarte ieftin, aproape cât un netbook dar desigur mult mai performant foarte bun pentru filme, muzică și diferite aplicații multimedia. Având în vedere prețul cu care se vinde nu putem avea pretenții de laptop bussines însă acesta face parte din clasa low middle end fiind recomandat de placa video dedicată și procesorul dual core.

Carcasa acestuia îți dă impresia unui laptop rezistent, puternic având un înveliș semi-mat, rezistentă la zgârieturi și urme de amprente. Acesta vine cu o culoare specială și anume Copper-Brown – un mov mai închis. Cum spuneam și mai sus este unul dintre cele mai ieftine laptopuri de la ora actuală alături de HP Compaq 620 și MSI CR610-245XEU. Dar toate aceste detalii despre carcasă și design le puteți vedea în imaginile atașate mai jos.

Laptop Acer Aspire 5253G-E352G32Mncc din fata cu tastaturaLaptop Acer Aspire 5253G-E352G32Mncc inchisLaptop Acer Aspire 5253G-E352G32Mncc din fata

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Cum am scris și mai sus acest laptop este recomandat pentru procesorul său AMD Dual-Core E350 care rulează la o frecvență de 1600 Mhz și o memorie cache de 1024 KB (1MB). Acest procesor face față fără probleme filmelor HD chiar și unor jocuri de o generație puțin mai veche. Acesta are un display cu o diagonală care de acum este standard și anume 15.6 inch și folosește tehnologia LCD având ca și caracteristici speciale Acer CineCrystal.

La capitolul memorie RAM Acer Aspire 5253G-E352G32Mncc are doar 2 GB DDR3 suficienți pentru a rula Windows 7. Însă pentru cei ce au nevoie de mai multă memorie RAM mai pot adăuga încă 6 GB deoarece acesta suportă până la 8 GB dar la o frecvență de 1066 Mhz. Iar la capitolul stocare acesta dispune de un hard disk de 320 GB de tip SATA pentru o viteză sporită cu 5400 rotații pe minut. Putem spune că la aceste două capitole acesta este puțin mai slab dotat însă cum am precizat și mai sus pentru aplicații de tip office este excelent.

Trecem mai departe prin configurația acestui laptop și ajungem la partea cea mai importantă pentru cei pasionați de jocuri și anume la placa video. Această este una dedicată este produsă de cei de la AMD și este modelul HD 6470M având o capacitate a memoriei de 512 MB. După părerea mea este o placă video decentă cu care puteți viziona filme HD sau puteți juca chiar și câteva jocuri precum GTA, NFS sau Counter Strike. Mai jos aveți un demo cu acest laptop.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=4cvLs7hZ-5I[/tube]

Pe partea de alimentare acest laptop dispune de o baterie cu 6 celule de tip Li Ion ce vă poate oferi o autonomie de până la 3 ore și 30 minute. Acesta mai are și tastatură numerică, iar toate astea integrate într-o carcasă care ajunge la o greutate de numai 2.6 Kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.