Laptop Asus K52F-EX924D

Dacă ești în căutarea unui laptop de o calitate superioară Asus K52F-EX924D este laptopul de care ai nevoie. La un preț accesibil primești un laptop cu o configurație bună și o calitate a materialelor din care este făcut de o calitate demnă de cei de la ASUS.

Cu siguranță laptopul Asus K52F-EX924D nu este numai un laptop de tip office ci și un portabil ce îți va fi de mare ajutor atunci când vei vrea să convertești câteva filmări făcute cu camera video sau poze, datorită procesorului său de ultima generație Intel Core i3 cu o frecvență de 2530 Mhz și un cache de 3072 KB.

Asus K52F-EX924D inchis

Asus K52F-EX924D deschis din fata

Asus K52F-EX924D tastatura

 

 

 

 

 

Vezi aici prețul, poze și alte detalii …

Analizând acest laptop incontinuare putem observa probabil unul din minusurile pe care le are acest laptop și anume display-ul de tip Glare, ceea ce înseamnă că nu prea veți putea sta cu acest laptop afară deoarece lumina soarelui vă va împiedica să puteți citi sau vedea ceva pe display.

Acest laptop are 3Gb de memorie, zicem noi suficienți însă dacă doriți să extindeți puteți adăuga până la maxim 8GB de memorie RAM. La capitolul stocare acesta dispune de un hard disk de 500 GB suficient de mare, însă cu un minus, și anume viteza este de doar 5400RPM.

Placa video a acestui laptop este una de tip integrată, însă aceasta nu vă va putea împiedica să vizualizați filme în format HD sau chiar să vă jucați și anumite jocuri cu cerințe ale sistemului mai mici. La capitolul multimedia acesta nu are nimic special față de alte laptopuri din gama sa, adică un cititor de carduri, cameră web de 0.3 mp, dvd-rw și boxe stereo de tip Altec Lansing.

În concluzie dacă vreți să achiziționați un laptop bun și de calitate vă putem spune că nu veți regreta cumpărând acest laptop, singurele minusuri pe care acesta le are fiind placa video și display-ul GLARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.