Laptop Asus K52JT-SX257D

Daca esti un inpatimit al jocurilor sa stii ca acest laptop a fost special construit pentru tine. Insa laptopul Asus K52JT-SX257D nu este un laptop numai pentru jocuri, ci este un laptop foarte bun atunci cand vrei sa vezi un film in format HD sau poate vrei sa convertesti cateva filmulete sau poze facute in concediu.

Specificatii Tehnice Asus K52JT-SX257D

Incepem cu procesorul acestui laptop si anume un Intel Pentium Dual Core cu o frecventa de 2130 MHz, ecranul Full HD cu o rezolutie maxima de 1366 x 768; 3 GB de memorie DDR3 (suporta pana la 8GB de memorie); hard disk cu o capacitate de 500 GB SATA; placa video dedicata AMD Radeon HD 6370M cu o capacitate a memoriei de 1024 MB.

Trecem mai departe la capitolul multimedia al acestui laptop unde gasim: DVD RW, doua difuzoare integrate, o camera web de 0.3 MP si un cititor de carduri.

Poze Asus K52JT-SX257D

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Concluzii si Pareri Asus K52JT-SX257D

Avand in vedere configuratia acestui laptop putem spune ca pretul este unul foarte bun. Este un laptop bun si pentru cei care vor sa se joaca, deoarece are un procesor dual core si o placa video dedicata, insa este un laptop foarte bun si pentru diferite activitati multimedia. Putem spune ca laptopul Asus K52JT-SX257D are un pret corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.