Laptop Asus N53SV-SX365V

Numai cuvinte de lauda putem aduce unui laptop ca laptopul Asus N53SV-SX365V, de aceea l-am si denumit laptopul perfect, deoarece unui laptop ca acesta nu mai ai ce imbunatatiri sa ii aduci, poate doar un hard disk SSD.

Totul este de ultima generatie incepand de la procesorul Intel Core i5, un display Full HD Asus Splendid Video, 4 GB de memorie RAM, hard disk de 500 GB (probabil si singurul minus pe care il are acest laptop), placa video dedicata cu o memorie de 1024 MB model GT 540M.

Acesta laptop se mai remarca si cu un design deosebit, este un laptop subtire cu o carcasa de culoarea metalului ce ii da un aspect extrem de solid.

 

 

 

 


Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice si informatii

La capitolul multimedia acesta este dotat cu o camera Web de 2.0 MP, difuzoare integrate, cititor de carduri si un dvd-rw plus tastatura numerica.

In plus daca cumperi acest laptop primesti Microsoft Windows 7 Home Premium (64bit) (inclus in pret) adica ai un laptop ultra performant cu un Windows original. Iar daca il cumperi in aceasta perioada primesti CADOU un an de garantie in plus fata de garantia lui normala.

In concluzie la un asemenea pret sigur nu veti gasi o alternativa mai buna, este un laptop de ultima generatie, cu un aspect foarte frumos, subtire, si cu care va puteti juca aproape orice joc doriti.

One thought on “Laptop Asus N53SV-SX365V”

  1. Pingback: Laptop Asus N53SN-SZ262V review cu preț și păreri
  2. Trackback: Laptop Asus N53SN-SZ262V review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.