Dell Inspiron N5040

Tot din aceeași familie ca și Dell Inspiron N5030 și Dell Inspiron M5030 acest laptop se prezintă a fi fratele mai mare, mai performant și cu un design mai elegant fată de cele două laptopuri. Acesta este disponibil în două culori (Obsidian Black și Apple Red) și aproximativ 6 configurații diferite. În funcție de necesitățile dumneavoastră vă puteți alege culoarea sau configurația potrivită.

Dell Inspiron N5040 poate fi alegerea potrivită atunci când vine vorba de aplicații multimedia (muzică, jocuri, filme și internet). Sistemul de operare cu care acesta vine preinstalat este Ubuntu, deci dacă doriți să aveți performanțe la capacitatea maximă va trebui să achiziționați și o licență de Windows 7. Garanția oferită de producător este de 24 de luni, însă dacă doriți o puteți extinde cu încă 12 sau 24 de luni.

Dell Inspiron N5040 negru

Dell Inspiron N5040 rosutastatura Dell Inspiron N5040

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Dell Inspiron N5040 vine cu același design indiferent de configurația sau culoarea aleasă. Display-ul folosit este același la toate configurațiile, un LCD cu o diagonală de 15.6 inch cu o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Există două tipuri de procesoare: Intel Core i3 – construit pe tehnologia 32 nanometri, model 380M care rulează la o frecvență de 2530 MHz cu o memorie cache de 3072 KB – asta dacă vă doriți o performanță mărită sau Intel Pentium Dual Core care folosește tehnologia 32 nanometri, model P6200 care rulează la o frecvență de 2130 MHz cu o memorie cache de 3072 KB (3MB) – alegeți acest procesor dacă îl vreți pentru aplicații office.

La capitolul memorie RAM Dell Inspiron N5040 vine iarăși în două versiuni. Ori cu 2GB de memorie ori cu maxim 3 GB. Nu cred că o să se simtă diferență prea mare între puteți face oricând upgrade deoarece acesta suportă până la maxim 8GB de memorie RAM. Hard disk-ul este unul tip SATA, cu o capacitate de stocare de 320GB, indiferent de configurația aleasă. Placa video este una integrată pe procesor, model Intel HD Graphics. Nu este o placă video foarte performantă însă pentru filme în format high definition sau pentru ceva jocuri cu cerințe de sistem mai mici este perfectă.

Pe partea de multimedia Dell Inspiron N5040 este echipat ca orice alt laptop din categoria sa. Adică găsim DVD-RW, cititor de carduri, cameră web cu o rezoluție maximă de 0.3 megapixeli și două difuzoare stereo tip Dell Audio cu o putere de 4 wați. Ca și conectivitate acesta vine cu următoarele porturi: VGA, HDMI, RJ-45, microfon, ieșire audio și 3 porturi USB. Bateria este una tip Litiu Ion cu 6 celule care vă poate ține departe de priză până la maxim 3-4 ore, asta în funcție de utilizare.

One thought on “Dell Inspiron N5040”

  1. Alex says:

    Are cineva idee daca se poate pune o placa video dedicata pe acest laptop ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.