Dell Inspiron N5110

Laptopul perfect probabil că nu există încă, sau poate nu l-am găsit noi, dar dacă analizăm raportul dintre preț și performanță al laptopului Dell Inspiron N5110 putem spune că este un laptop ideal la un preț excelent. Urmărește review-ul următor și probabil vei fi de aceeași păreri ca și noi, pentru ca Dell Inspiron N5110 este cu siguranta un laptop excelent la un pret excelent.

Laptopul Dell Inspiron N5110 este un laptop performant cu componente de ultimă generație, și cu un design elegant dar în același timp simplu. Culoarea acestui laptop este Diamond Black după cum puteți observa și în imaginile de mai jos este un negru fumuriu. Are un design de tip bussines însă nu este doar atât, întrucât modelul prezentat de noi poate fi utilizat și pentru jocuri, fiind mai mult un laptop de tip multimedia.

Laptop Dell Inspiron N5110

Laptop Dell Inspiron N5110 tastaturaLaptop Dell Inspiron N5110 lateral

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii aici …

Dell Inspiron N5110 este dotat cu un procesor de ultimă generație Intel Core i3 care folosește arhitectura Sandy Bridge cunoscută pentru consumul redus de energie, are o frecvență de 2100 MHz și cache 3072 KB (3Mb).

Display-ul acestui laptop este unul de 15.6 inch cu o rezoluție maximă de 1366 x 768 de tip LED având ca și caracteristică specială tehnologia TrueLife – oferă o luminozitate mai mare și are un sistem împotriva luminii reflectate în display. Trecând mai departe prin configurația acestui laptop putem observa că laptopul Dell Inspiron N5110 are 3 GB de memorie RAM DDR3 (însă se poate adăuga până la 8GB) și un hard disk cu o capacitate de stocare de 320 GB și o viteză de rotație de 5400 RPM.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=mKdQSKXcTmQ&hd=1[/tube]

Placa video după cum era de așteptat este una dedicată mai exact modelul GT 525M de la NVIDIA cu o capacitate a memoriei de 1024 MB (1GB). Alte caracteristici pentru Dell Inspiron N5110 care ar mai trebui menționate în acest review ar fi: acest laptop vine cu 2 porturi USB 3.0, 1 port ESATA, are tastatură numerică și o baterie cu 6 celule.

Întrebarea ar fi merită achiziționat acest laptop? Și răspunsul din partea noastră ar fi: cu siguranță! Având în vedere prețul și configurația acestuia părerea noastră este că se merită și că este un preț corect pentru un laptop excelent :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.