Laptop Fujitsu A530

Cu toate ca laptopurile de la Fujitsu nu sunt chiar cunoscute si apreciate cum ar trebui la noi in tara, pot spune ca Fujitsu este o firma care isi respecta clientii cu produse de o calitate superioara.

Nu face exceptie de la regula laptopul Fujitsu A530 care la un pret de doar 1.699,99 Lei  cred ca va spulbera concurenta avand un raport pret/performanta excelent.

Dotat cu un procesor de ultima generatie Intel Core i3, un display Anti-Glare, 2GB de memorie DDR3 un hard disk de 320GB si o placa video integrata (probabil si singurul lucru care ii scoate pretul mic).

La capitolul conectivitate enumeram cateva porturi importante pe care acest laptop le detine si anume: 3 porturi USB si un port HDMI foarte bun atunci cand vreti sa redati imaginea pe un televizor.

In concluzie putem spune ca este un laptop bun, un laptop ieftin si pentru banii care ii dati pe el posibil sa nu gasiti ceva mai bun, poate doar cel de la MSI insa este cu un milion in plus.


Aici Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Laptopul Fujitsu A530

2 thoughts on “Laptop Fujitsu A530”

  1. George says:

    Eu nu sunt multumit. Am luat un Fujitsu AH530 care m-a dezamagit complet. Desi e un Intel i5 la 2.66 Ghz, cu 3 GB de RAM, merge mai greu decat calculatorul de casa – un Pentium 4 la 2.4Ghz,cu 1 GB de RAM. Cand am vazut pe eticheta specificatiile astea, am zis ca e beton, mai ales ca e i5, dar e varza.

    1. Vanzatoru` says:

      Ce windows ai instalat? probabil ai vreun virus sau ceva, pentru ca la ce configuratie are mai greu de crezut sa faca probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.