Laptop HP Compaq Presario CQ56-130EQ

Laptopul HP Compaq Presario CQ56-130EQ este un laptop cu o configuratie entry level, cu un pret pe masura, ideal pentru persoanele ce au nevoie de un laptop pentru aplicatii de tip office.

Avand in vedere ca este relativ un laptop ieftin, acesta are un procesor Intel Pentium Dual Core model T4500 si cu o frecventa a procesorului de 2300 MHz, putem spune ca e este un procesor performant care nu te va lasa cand vei avea nevoie pentru a reda un film Full HD.

Display-ul acestui laptop este unul de tip HP BrightView iluminat LED cu o diagonala de 15.6 inch si cu o rezolutie maxima de 1366 x 768 facandu-l un display Full HD.

La capitolele memorie si capacitate de stocare acest laptop se poate lauda cu 3GB de memorie DDR2 insa poate suporta pana la 8 GB si cu un hard disk tip SATA cu o capacitate totala de 320 GB si o viteza de rotatie de 5400 rpm.

HP Compaq Presario CQ56-130EQ are o placa video integrata model 4500M dar poate reda fara probleme filme Full HD fiind ajutata si de procesorul Dual Core.

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

In concluzie cum am precizat si mai sus laptopul HP Compaq Presario CQ56-130EQ nu este un laptop pentru gameri, este un laptop pentru aplicatiile de tip office, pentru cei ce il vor folosi mai mult pentru navigat pe internet, vorbit pe messenger, facebook, pentru vizionat filme dar si pentru anumite jocuri cu cerinte mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.