Laptop Lenovo IdeaPad B560G

Un alt laptop de tip multimedia sau office care este la reducere zilele acestea este laptopul Lenovo IdeaPad B560G, pe care zilele acestea îl puteți cumpăra cu un discount de 15%.

Dotările acestui laptop acoperă cu succes toate nevoile de bază, în plus este capabil de a duce la bun sfârșit toate sarcinile de birou care i le-ați da.

Laptop Lenovo IdeaPad B560G lateral deschisLaptop Lenovo IdeaPad B560G tastatura

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Ecranul de 156 inch are deja o rezoluție standard pentru această diagonală, de 1366 x 768, cu un raport al aspectului de 16:9 folosind o tehnologie de tip LCD.

Lenovo IdeaPad B560G este ajutat și de 2GB de memorie RAM de tip DDR3 astfel putând rula fără probleme Windows 7 însă acesta vine cu sistemul de operare Free Dos astfel făcându-l să coste mai puțin.

Stocarea acesui laptop este asigurată de un hard disk de tip SATA la o viteză de 5400 rotații pe minut și o capacitate de stocare de 250 GB.

Chipsetul grafic este unul integrat, Intel HD Graphics, capabil de a rula interfața Aero de la Windows 7 plus filme de pe youtube în format HD sau jocuri de tip Counter Strike însă este o placă video fără prea mari pretenții.

Pe partea de conectivitate și porturi acest laptop acesta este dotat standard: 3 porturi USB 2.0, jack-uri audio pentru microfon și căști, port RJ45, VGA.

One thought on “Laptop Lenovo IdeaPad B560G”

  1. Pingback: Laptop Lenovo IdeaPad V570A review cu preț și păreri
  2. Trackback: Laptop Lenovo IdeaPad V570A review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.