Laptop Lenovo IdeaPad G560L – un Dual Core ieftin

Avand in vedere ca in ultimul timp pretul laptopurilor a devenit foarte accesibil, toata lumea isi poate cumpara  fara prea mari economii un laptop destul de performant pentru activitatile de zi cu zi, un laptop dual core. Astfel astazi va vom face un mic review pentru laptopul de la Lenovo si anume modelul IdeaPad G560L.

Specificatii Tehnice Lenovo IdeaPad G560L

Cum am precizat si mai sus acest laptop are un procesor Dual Core model P6100 cu o frecventa de 2000 MHz; un ecran de 15.6 inch cu o rezolutie maxima de 1366 x 768; 2 GB de memorie RAM de tip DDR3 la frecventa de 1066 MHz; 500 Gb spatiu de stocare suficienti pentru foarte multe poze, filme sau jocuri; in schimb placa video este una integrata cu un chipset de la Intel.

Trecem mai departe la partea de multimedia a acestui laptop care este formata din: DVD-RW, doua difuzoare cu o putere de 4 W, cititor de carduri si o camera WEB de 0.3 MP.

Poze Lenovo IdeaPad G560L

 

 

 

 


Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Pareri si Concluzii Lenovo IdeaPad G560L

Daca cauti un laptop pentru activitati de tip office (navigat pe internet, vizionat filme, vorbit pe messenger e.t.c.) acesta este laptopul perfect. Este un laptop ieftin, cu un design elegant si in acelasi timp, un laptop simplu, negru, semi mat – un lucru foarte util deoarece nu mai raman urme de amprente cum ramane la laptopurile lucioas si nu se mai vad toate zgarieturile.

Insa daca vrei acest laptop pentru jocuri, in afara de jocurile de o generatie mai veche nu prea te poti juca altceva pe el, si asta din cauza placii video integrate, insa la ce pret il puteti cumpara putem spune ca este o alegere buna.

One thought on “Laptop Lenovo IdeaPad G560L – un Dual Core ieftin”

  1. Pingback: Laptop Lenovo G560e review cu preț și păreri
  2. Trackback: Laptop Lenovo G560e review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.