Laptop Lenovo IdeaPad G570GH

Tot pentru concedii sau călătorii ar trebui să aveți cu voi și un laptop pentru a vă copia pozele sau filmările realizate cu aparatul foto sau camera de filmat ori pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în lume. Iar pentru cei ce au și un bussines ce necesită un laptop mai bun le recomandăm noul laptop Lenovo IdeaPad G570GH.

Acesta este un laptop de tip multimedia (navigat pe net, muzică, filme) cu un design atrăgător însă cu o culoare destul de ciudată și de rar întâlnită pe un laptop și anume maro. Însă per total acesta are un design simplu ce oferă utilizatorului o imagine elegantă. Mai jos am atașat câteva imagini cu acesta pentru a vă face o părere despre design-ul acestuia.

Laptop Lenovo IdeaPad G570GHLaptop Lenovo IdeaPad G570GH tastaturaLaptop Lenovo IdeaPad G570GH lateral deschis

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Display-ul acestuia vă oferă imagini clare și vibrante cu ajutorul tehnologiei specifică celor de la Lenovo și anume VibrantView și va duce o rezoluție maximă de până la 1366 x 768. Pentru a vă oferi o putere de procesare mai mare si un consum de energie redus cei de la Lenovo au dotat acest laptop cu un procesor de tip Intel Core i3 2310M ce folosește tehnologia 32 nm și dispune de o frecvență de până la 2100 Mhz cu 3072 KB (3MB) cache.

În ajutorul procesorului mai vine și memoria RAM de tip DD3 cu o capacitate de 2GB care va ajuta mult procesorul în transformările video sau jocuri. Însă pentru cei nemulțumiți mai puteți adăuga memorie deoarece suportă până la 8GB la o frecvență de 1333 Mhz. Iar pentru stocarea fișierelor Lenovo IdeaPad G570GH vine bine pregătit cu un hard disk de 320 GB cu o viteză de 5400 rotații pe minut conectat cu o mufă de tip SATA.

Chiar și cu suficientă memorie și cu un procesor bun, pentru a putea viziona filme în format HD sau pentru a te juca ceva jocuri ai nevoie și de o placă video. Pe acest laptop găsești una integrată de tip Intel HD Graphics 3000 suficient de puternică pentru un Counter Strike sau ceva jocuri de strategie. Mai jos am atașat un video cu un benchmark pentru această placă video ca să vă puteți forma o părere (pentru cei ce nu au încredere în ea).

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Kr8pp0Diseg[/tube]

Acest laptop are o baterie cu 6 celule, însă poate avea o autonomie de până la 5 ore datorită procesorului care reduce consumul de energie. Acesta are o multitudine de porturi inclusiv HDMI, USB, VGA, RJ-45 și microfon. Toate astea într-o carcasă ce cântărește 2.6 Kilograme.

One thought on “Laptop Lenovo IdeaPad G570GH”

  1. Pingback: Laptop Lenovo IdeaPad V570A review cu preț și păreri
  2. Trackback: Laptop Lenovo IdeaPad V570A review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.