Laptop MSI CR620-1065XEU

Un alt laptop de la MSI ce face parte tot din seria CR620 este și laptopul MSI CR620-1065XEU. Acesta are același design ca și MSI CR620-858XEU însă vine cu o configurație mai bună devenind astfel un laptop multimedia. Recomand acest laptop persoanelor ce își doresc un laptop ieftin cu care să se poate juca și ceva jocuri dar cel mai important să poate rula fără probleme majoritatea aplicațiilor.

Despre design-ul acestuia nu vom mai discuta foarte mult deoarece acesta este identic cu MSI CR620-858XEU. Cum am scris și în review-ul pentru 858XEU carcasa acestui laptop este una lucioasă însă foarte elegantă și destul de subțire pentru un laptop din această categorie. Acesta având o grosime de aproximativ 35 mm pe toată lungimea sa. Este negru în combinație cu un gri închis.

MSI CR620-1065XEU din fataMSI CR620-1065XEU inchisMSI CR620-1065XEU tastatura

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Având în vedere că prețurile din zona IT au scăzut destul de mult în zilele noastre un laptop ca MSI CR620-1065XEU cu o configurație decentă îl veți găsi la un preț minim. Pe lângă faptul că are un preț minim configurația acestuia este invers proporțională. Astfel pe acest model de la MSI găsim un procesor Intel Core i3 construit pe noua arhitectură Sandy Bridge de 32 nanometri. Modelul acestui procesor este 380M, are două nuclee care rulează la o frecvență de 2530 Mhz și un cache de 3072 KB (3MB).

Display-ul acestuia este unul LCD, fără prea mult funcții sau opțiuni. Acesta are o diagonală ce măsoară aproximativ 15.6 inch și poate reda o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli, deci poate redea și filme HD însă doar 720p și nu Full HD. Singurul dezavantaj este faptul că acesta are un ecran de tip Glare (lucios) – asta înseamnă că nu este prea prietenos cu razele solare.

La capitolul memorie acesta vine echipat cu un minim de 2GB DDR3 suficienți pentru a rula Windows 7 și ceva programe. Însă pentru o performanță sporită recomand un upgrade la 4GB, acesta fiind și maximul de memorie suportat de acest laptop. Însă pentru stocarea fișierelor cei de la MSI au fost ceva mai darnici și au pus un hard disk cu o capacitate de 320 GB, care cred că sunt suficienți pentru marea majoritate a persoanelor.

Nefiind un laptop pentru jocuri, MSI CR620-1065XEU este dotat doar cu o placă video integrată din seria Intel HD Graphics, dar care are suport și pentru filmele HD. Însă dacă acesta nu are o placă dedicată nu înseamnă că nu vă puteți juca și ceva jocuri mai vechi care au cerințe mai mici. Are o baterie Li Ion cu 6 celule ce vă poate oferi o autonomie de lucru de până la 4 ore. Are și tastatură numerică, foarte bună atunci când veți lucra cu multe cifre :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.