Laptop MSI CR620-858XEU

Pentru cei care caută un laptop cu un preț mic, și un design plăcut, nu foarte gros nici foarte greu cei de la MSI vin cu o soluție excelentă: MSI CR620. Acesta este unul dintre cele mai ieftine laptopuri la momentul actual, are o configurație de tip office, așa că dacă ai nevoie de portabilitate la un preț cât mai mic acesta ar fi laptopul ideal.

Nu trebuie să plătești în plus doar pentru marcă, nu te gândi că dacă îți cumperi un laptop Sony, HP sau Dell cu aceeași configurație sau asemănătoare dar cu un preț mai mare vei primi ceva mai bun. Chiar dacă cei de la MSI nu sunt la fel de cunoscuți ca cei menționați mai sus și aceștia produc laptopuri de o calitate foarte bună.

MSI CR620 inchisMSI CR620 din fataMSI CR620 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Dimensiunile lui MSI CR620 sunt la 374 x 247.5 pe lungime și lățime și măsoară o grosime de 35 mm (3.5 centimetri), grosime uniformă de-a lungul laptopului. Tastatura este foarte bine organizată fiind una cu tastele puțin rotunjite, fără spațiu prea mare între ele, suficient de mari iar în dreaptă veți găsi și o tastatură numerică, lucru ce denotă că este un laptop de tip office.

Procesorul este unul foarte bun pentru un laptop office tip Intel Pentium Dual Core, deci are două nuclee, care funcționează pe tehnologia 32 nano metri. Modelul procesorului este P6200 și rulează la o frecvență de 2130 Mhz cu o memorie cache de 3072 KB (3MB). După părerea mea acesta este un procesor potrivit pentru acest laptop deoarece fiind un laptop office nu veți avea nevoie de un procesor de ultimă generație plus că va consuma și mult mai puțină energie.

Display-ul este unul care folosește tehnologia LCD, nu are nimic special, în schimb are un minus, și anume că are un ecran de tip Glare, adică este lucios. Diagonala măsoară 15.6 inch și poate afișa o rezoluție maximă de până la 1366 x 768, deci poate reda și HD (1024 x 720 p). Nu cred că era nevoie de ceva mai sofisticat însă un plus era să aibă un ecran mat.

MSI CR620 vine echipat cu maximul de memorie suportat, adică 4 GB de memorie DDR3, ceea ce mi se pare puțin cam mult pentru un laptop de tip office, o plăcuță de 2GB cred că era suficientă. La capitolul stocare acesta dispune de 320 GB spațiu mai mult decât suficient pentru aproape orice utilizator basic. După cum era de așteptat placa video este integrată, face parte din seria de plăci video Intel HD Graphics. Prea mult lucruri nu putem spune despre ea însă precizez că este o placă cu suport HD.

One thought on “Laptop MSI CR620-858XEU”

  1. Pingback: Laptop MSI CR620-1065XEU Review
  2. Trackback: Laptop MSI CR620-1065XEU Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.