Laptop MSI CR630-241XEU

Astazi ne vom indrepta privirea catre un laptop ieftin dar cu o configuratie buna, si anume laptopul MSI CR630-241XEU, un laptop cu un raport pret/performanta excelent (  1.329,99 Lei ).

Specificatii Tehnice MSI CR630-241XEU

Cu totii eram obisnuiti cu netbook-uri din partea celor de la MSI insa ca de data aceasta va vom prezenta un laptop. Un laptop dupa cum am scris mai sus cu o configuratie foarte, incepand cu procesorul care este unul de tip AMD Athlon II Dual-Core model P340 si o frecventa de 2200 MHz; ecranul este unul de tip Glare HD (ecran lucios, care va va deranja cand va bate soarele in el); 2 GB de memorie DDR3 insa suporta pana la 4GB; hard disk cu o capacitate totala de 250 GB; si o placa video integrata de la ATI si anume modelul HD 4270.

Trecem mai departe si anume la capitolul multimedia putem spune ca acest laptop nu difera fata de orice alt laptop avand un DVD-RW, cititor de carduri, doua difuzoare si o camera web de 1.3MP.

La capitolul conectivitate acest laptop are doar 2 porturi USB, un port HDMI, o iesire VGA (pentru monitoarele de tip vechi CRT cu tub), un microfon, o iesire audio, o iesire ESATA, mufa RJ-45 si PCMCIA.

Poze MSI CR630-241XEU

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Pareri si Concluzii MSI CR630-241XEU

Avand in vedere pretul acestui laptop, parerea noastra este ca laptopul MSI CR630-241XEU este un laptop bun pentru cei ce nu au nevoi prea mari, pentru navigat, vazut filme si jucat unele jocuri mai slabe, da se merita achizitia. Singurul minus al acestui laptop este placa video care este integrata insa se poate oricand monta una mai performanta.

 

3 thoughts on “Laptop MSI CR630-241XEU”

  1. Claus Web says:

    detine cineva laptopul? mie mi se pare bun insa astept parerea cuiva care a folosit-o deja.

  2. Pingback: MSI CR610-245XEU - un laptop ieftin review cu preț și păreri
  3. Trackback: MSI CR610-245XEU - un laptop ieftin review cu preț și păreri
  4. Pingback: Recomandarea zilei: Laptopuri Ieftine
  5. Trackback: Recomandarea zilei: Laptopuri Ieftine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.