Laptop Samsung NP-RV508-A04RO

Un alt laptop cu un raport pret/performanta/calitate este si Samsung NP-RV508-A04RO. De ce spun ca are un raport bun? pentru ca acesta dispune de un procesor performant, si dupa cum bine stim procesorul este creierul calculatorului si mai vine si cu un design elegant.

Specificatii Tehnice Samsung NP-RV508-A04RO

Procesorul acestui laptop este unul de tip dual core model T4500 si cu o frecventa de 2300 MHz. Ecranul acestui laptop este unul de tip Gloss (lucios) cu o rezolutie maxima de 1366 x 768. Are 4GB de memorie ram, si nu mai puteti adauga memorie deoarece are un singur slot. Hard disk-ul are o capacitate de 500GB, este un hard disk clasic pe SATA cu 5400 rpm.

Placa video este una integrata model Intel 4500M, nu este o placa video destinata jocurilor sau filmelor HD, este o placa pentru aplicatii de tip office si jocuri care nu au cerinte mari. La capitolul multimedia putem spune ca are doua difuzoare stereo cu o putere totala de 2W si cu o tehnologie SRS 3D Sound Effect, cititor de carduri si camera web.

Poze Samsung NP-RV508-A04RO

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Concluzii

Daca doriti un laptop pentru aplicatii de tip office sau un laptop ieftin dar care sa aiba si un design elegant acest laptop este alegerea perfecta. Acest laptop are si tastatura numerica, se poate instala Windows 7 si poate rula fara probleme avand 4GB de memorie RAM.

One thought on “Laptop Samsung NP-RV508-A04RO”

  1. Pingback: Laptop Samsung 300V5Z cu procesor i3, i5 și i7 Review
  2. Trackback: Laptop Samsung 300V5Z cu procesor i3, i5 și i7 Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.